Как да си гарантираме идеалната почивка

Какво е това, което може да помрачи и най-хубавата почивка? Стомахът ни, разбира се. Можем да сменим пейзажа, да отидем на ново, непознато място, но наред с багажа, носим и стомаха навсякъде с нас, а той по-бавно се приспособява към промените в климата и условията. И обикновено реагира - подуване, болка, запек, тежест, неразположение.

Особено засегнати са жените, при които всяка смяна на мястото и климата, се появява запек. С възрастта и след раждане, симптомите се засилват.

А повечето медикаменти, които взимаме или не действат, или подуват и дразнят червата и водят до друг тип дискомфорт.

Има ли начин да избегнем тези неприятности и поне веднъж да се насладим на безгрижна почивка без подут корем, тежест и неразположение?

Да, решение има, а още по-хубаво е, че идва от природата. Нарича се LaxaL. Той е на основа на билката псилиум, позната още от аюрведа.

Растението псилиум е напълно безвредно, не води до зависимост, трайно нормализира моториката на червата и осигурява нужния комфорт. Действието на псилиума се дължи най-вече на обвивките на семената му.  Те съдържат разтворими и неразтворими фибри, които след намокряне увеличават обема си. Действа меко и с натрупване, като не предизвиква неприятно усещане на болка и дискомфорт в стомаха и червата. Препоръчително е да се приема с голямо количество вода (1 чаша).

Поради липсата на странични ефекти Псилиумът се препоръчва пред всички останали разхлабителни. Фитопродуктът LaxaL е с основна активна съставка Псилиум и е едно от най- безвредните и ефикасни средства за борба със запека.

И така, наред със слънчевите очила и банските, не забравяйте LaxaL – той ще ви осигури безгрижна почивка.

Изображения:  wallpaperbeta.com, catalog.niddk.nih.gov

5809 Преглеждания