ПЛЪХ
Очаквайте успехи през 2015-та. Позитивните промени ще дойдат твърде бързо и без особени усилия от ваша страна, така че ще бъдат изненада дори за вас самите.
Поддържайте добрия тон с колегите на работното си място. Обърнете внимание на отношенията си у дома и на любовния фронт.
Месеците, които ви носят късмет и благополучие – януари, февруари, май, юли, декември

БИК
Годината носи много възможности, а към тях ще добави и изпитания. Нужно е търпение и гъвкавост, най-големите ви успехи ще бъдат в любовта. Професионалното ви развитие може да бъде затруднено, затова не рискувайте с парите. Погрижете се за своето здраве, не пренебрегвайте почивките.
Месеците, които ви носят късмет и благополучие – април, септември, октомври, ноември, декември

ТИГЪР
През вас се откриват нови хоризонти, ще срещнете добри приятели, които ще ви подкрепят, ще ви дарят със знания и идеи. 2015-та вещае успехи в кариерата, макар във финансово отношение да не е съвсем задоволителна – бъдете нащрек за парични загуби.
Месеците, които ви носят късмет и благополучие – февруари, март, юни, ноември, декември

ЗАЕК
Годината на Козата ви готви позитивни събития, много от които ще се дължат не толкова на вашите усилия, а на щастливи стечения на обстоятелствата. Късметът е на ваша страна. Що се касае до любовта и романтичните отношения, спестете си емоциите и се наслаждавайте на онова, което имате.
Месеците, които ви носят късмет и благополучие – април, юли, септември, октомври, декември

ДРАКОН
Година, в която ще преодолявате препятствия. Причина за неприятностите могат да бъдат сплетни, затова внимателно огледайте близкото си обкръжение и не бъдете многословни и наивни. Финансовата ситуация ще бъде благоприятна, но не харчете безотговорно.
Месеците, които ви носят късмет и благополучие – февруари, май, август, ноември

ЗМИЯ
Годината ще бъде по-добра от предходната. Положителните промени ще бъдат свързани с пътешествия, а относно парите – по-добре се постарайте да съхраните настоящото си благосъстояние, отколкото да инвестирате в нови бизнес начинания.
Месеците, които ви носят късмет и благополучие – април, юли, август, септември, декември

КОН
Онези, които още се лутат по пътищата на любовта, тази година ще срещнат своята сродна душа. Освен това, имате всички условия за професионални и финансови успехи. Обърнете внимание на здравето си – стресът, може да ви окаже много по-негативно влияние, от обичайното.
Месеците, които ви носят късмет и благополучие – февруари, май, юни, декември

КОЗА
Това е вашата година, вашето време да блеснете и да се възползвате от пълния си потенциал за успех. Най-естествената посока за вас през годината ще бъде напред и нагоре. Поставете си високи цели и не се задоволявайте с малкото. Заедно с това, бъдете благоразумни във финансовите дела.
Месеците, които ви носят късмет и благополучие – юли, август, септември, октомври, ноември, декември

МАЙМУНА
Успехът ще ви съпътства през цялата година, като втората половина ще предложи прекрасни възможности. Това е подходящо време за начало на нови проекти и бизнес начинания. Научете се да проявявате бдителност и контролирайте вашето здраве.
Месеците, които ви носят късмет и благополучие – януари, февруари, март, август, септември, ноември

ПЕТЕЛ
Годината ще ви донесе ценен опит и на вас ще ви върви във всичко, свързано с любовта. Парите ще дойдат при вас в резултат на вашето усърдие и трудолюбие. Здравето на Петлите ще е на ниво, ще кипите от енергия, затова и ще имате ентусиазъм за повече дейности и пътешествия.
Месеците, които ви носят късмет и благополучие – април, юли, август, октомври, декември

КУЧЕ
Любовта и семейството – това са най-благоприятните сфери за вас през годината, за сметка на бизнеса и кариерата. Трудностите ще произтичат от вашата склонност към конфликти с хора и организации, затова проявявайте повече търпение и здрав разум.
Месеците, които ви носят късмет и благополучие – януари, февруари, май, юли, октомври

ГЛИГАН
Вашият живот може да поеме в ново направление, което обещава по-добро бъдеще. За онези, които търсят любовта, това време ще донесе романтични преживявания. Важно е да не действате замаяни от емоции, възможно е сполуките да дойдат след изпитания.
Месеците, които ви носят късмет и благополучие – юли, септември, октомври, ноември, декември

Източник | Golbis