Това е в кръвта им!”. Навярно често сте чували подобни твърдения относно нечии привички и темперамент. Напоследък науката разкрива все повече доказателства за влиянието на кръвната група в изборите, които правим и поведението, което демонстрираме. По отношение на храната, кръвната група ни разделя на ловци, земеделци, номади, а по отношение на сексуалния темперамент, новините идват със следващия текст. Само за жени .

Нулева  
Дамите с нулева кръвна група са страстни и волеви. Те са тигрици, незнаещи умора, с огромен сексуален апетит. Тези жени обичат играта, но предвид волевия им характер, да бъдат съблазнени е сложно предизвикателство. А именно това иска тя в спалнята от избрания мъж – 100% отдаденост. Дамата с нулева кръвна група е сдържана с останалите мъже и предпочита да бъде вярна и отдадена на любимия си, вместо разточително да пилее енергия в ненужни флиртове. За своя избраник тя остава загадъчна и желана дори след години съвместен живот. Как? Само тя знае тази рецепта.

А
Дамите от А кръвна група са антипод на посестримите си с нулева. Те са отдадени на кариерата, а сексът често влиза в користните цели на тези амбициозни създания. Макар да са твърде заети със себе си, те се отдават на ласките на своите любими и удовлетворяват зова на плътта от желание да ги задържат до себе си. Жените с А кръвна група умеят да правят виртуозни съчетания с хладен ум, пресметливост и нежност, които често ги отвеждат далеч в живота. Те никога не прекрачват отвъд традиционното в секса и не търсят еуфорично разнообразие. Да бъде удовлетворена такава дама е доста трудно - не заради нейната ненаситност, а по-скоро заради големите й очаквания.

В
Жените с В кръвна група обичат секса, но не му отреждат върховно място в живота си. Те са наясно с всичките тънкости на любовната игра, улавят нежните моменти и могат да завъртят главата на всеки мъж, стига да поискат това. В леглото могат да бъдат и срамежливи монахини, и дръзки амазонки.
Те приемат целия живот като игра и избират ролите, които им носят комфорт и наслада. Тези дами не се задълбочават толкова в драмите на изневярата, приемат с лекота и без предразсъдъци любовните увлечения. И ако са дръзки в любовта, то е от любопитство, а не от търсене на идеалния мъж.

АВ
Жените с АВ кръвна група са безкрайно чувствени същества, познаващи всички тънки нишки на сексуалните преживявания. Тяхната страст може да обезоръжи, разкрепости и избави от комплекси всеки мъж. С лекота достигат висотите на оргазма, удовлетворяват желанията на любимите си и обичат да експериментират. Към семейния живот се отнасят сериозно и са верни на своя избранник, когото даряват с насладата на съкровената близост. Наслаждават се на удоволствието, което мъжете получават от тях.

Източник Журнал Клубер
Картини ~ Amedeo Modigliani