Надникнете в близкото си бъдеще с астрологията на древните ацтеки

Хороскопът на ацтеките е на повече от 2000 години, но не е загубил своята актуалност. С него лесно може да се предсказва най-близкото бъдеще, определено от 9-те фигури на „крилатата змия”, свързани с числата от 1 до 9. За целта се правят прости математически изчисления. Събират се всички цифри от датата, месеца и година на раждане, до образуването на едноцифрено число. След това събираме всички цифри от датата на деня, в който правим гадаенето – ден, месец и година, отново до получаване на едноцифрено число. Накрая събираме двата получени резултата, който ни дава фигурата, в която се намира прогнозата за най-близкия период от вашия живот.

Например, родени сте на 11.06.1978 година: 1+1+6+1+9+7+8= 33=6

Ако правите своето гадание на 26.10.2016 г.: 2+6+1+2+1+6=18=9

Общият сбор: 6+9=15=6 – в случая прогнозата ви се намира под знака „Лешояд” (вижте по-долу в текста)

Не бива да правите повторно гадаене по-рано от 1 месец след предишното, защото толкова време е необходимо на числата, намиращи се в „крилата змия” да заемат ново място и посочат нова прогноза. Ако сте готови с вашите изчисления, надникнете в близкото си бъдеще.

1 § КАЙМАН

Ако крайният сбор от всички важни за теб числа е 1 или 10, ще преживееш магични мигове. Това е един от най-щастливите периоди в твоя живот. Най-близкият период ще бъде изпълнен с любов, срещи, весело настроение, многобройни контакти. Добри моменти и за постоянните партньори, които точно сега ще открият отново очарованието да бъдат заедно.

2 § КОЗА

Момент на изчакване, на задържане. Тъй както козата се задържа на едно място след бяг, за да постои на някое високо място, така и тези, които са избрали това число, трябва да се позамислят за миг какво са постигнали досега. Периодът на пауза ще им помогне да премислят фактите и да съберат нови сили. Ценни новини, що се отнася до финансите и професията.

3 § ВОДА

Водата е символ на изключително благоприятни предсказания. Тя означава очистване и разсейване на всички облаци, които биха могли да надвиснат над твоята съдба. Чака те радост, щастие, положителни емоции. Всичко това ще разцъфти сега. Използвай тази необикновена ситуация и се опитай да я преживееш възможно най-пълно. Ако възникнат моментни недоразумения, бързо ще се разсеят. Щастието в любовта обаче, няма да е съпроводено от успех в работата, защото този период не е благоприятен за нея.

4 § ТРЪСТИКА

Този знак може да се тълкува като склонност да се затваряш в себе си, често означава характер, предразположен към самотност и връщане към спомените, човек, който изпада в депресия, ако нещо не потръгне съгласно плановете му. Обаче в същото време тръстиката е символ на непреклонността, неотстъпчивостта пред дребните неуспехи и противопоставяне на превратностите на съдбата. Твоето най-близко бъдеще се рисува в розови цветове, но изисква силна воля и жизненост.

5 § ОЦЕЛОТ

Неголемият горски хищник, символ на твоето най-близко бъдеще е бърз, хитър, жизнен. Можеш да разчиташ на период, изобилстващ с всевъзможни инициативи и перспективи в интимната сфера, работата и бизнеса. В отношенията приятните срещи и зачатъците на приятелство могат да се превърнат в постоянна връзка, включително и в брак.

6 § ЛЕШОЯД

Това е доста сложен знак, но не непременно неблагополучен, защото повечето препятствия, очертаващи се пред теб, са възможни за преодоляване. Ако имаш чувството, че си затворен от всички страни, ако изпитваш невъзможност да преодолееш стените, можеш да бъдеш сигурен, че тези стени ще изчезнат веднага, щом си дадеш сметка за огромните си възможности. Понякога те са  потискани от тежащата ти в момента емоционална връзка, но опитът да се промени дори незначително подходът към проблемите, със сигурност ще се окаже успешен.

7 § ВЯТЪР

Символ на променящото се време. Виелица, циклон или просто полъх на нещо ново? Едно е сигурно – в твоя живот наближават промени, и то големи. Дори ако на хоризонта се покажат облаци, със сигурност няма да бъдат толкова мрачни, че да закрият способността ти за логично размишление. Чувствата на твоя партньор ще ти помогнат да преодолееш неблагоприятните  моменти. Внимавай, откъде духа вятърът.

8 § ОГЪН

Означава сила, виталност, действие - сега настъпва един от онези моменти, в които трябва решително да поемеш в ръце своята съдба и да я оформиш съгласно твоето желание, очакване, мечти. Разполагаш със сила за това и трябва да я използваш без опасение. Погледни към своето най-близко бъдеще спокойно, с доверие. Не губи време за колебания.

9 § ДЪЖД

В древността дъждът винаги е бил смятан за благоразположение на съдбата, щастие, покровителство на боговете. 9 е едно от най-щастливите числа в астрологичната таблица на ацтеките – предсказва период на събиране на плодовете от усилията, вложени за постигане на нещо голямо. Намираш се под знака на добра съдба – разбери това добре. Дошъл е моментът за смели действия, преди всичко в любовта. Щастието е наблизо – само трябва да протегнеш ръка и да го хванеш.

От „Тайните на окултизма”
Илюстрации: The Great City of Tenochtitlan ,1950, by Diego Rivera

18350 Преглеждания