Най-добрата поза за гушкане според зодиакалния ви знак

Няма нищо по-хубаво от прегръдката на човек, когото обичаш. Особено в леглото. Разбира се, всички ние имаме своите лични предпочитания, когато става въпрос за споделянето на едно легло с любимия, и затова може би не е чудно, че всяка зодия си има своя собствена позиция за гушкане.

Например, по-общителните Везни желаят да са колкото се може по-близо до любимия си, за разлика от склонните към усамотение Скорпиони. Вижте коя според Astrotwins е най-любимата поза за спане по двойки за всяка зодия и проверете дали съвпада с вашата:

ОВЕН

Плетеницата
Овните са егоцентрични, но отговорни и самоотвержени. Повечето от тях имат невероятно силно чувство за дълг и когато става въпрос за обвързване са изключително отдадени – този знак е с всички сили посветен на партньора си. От друга страна обаче – те имат огромна нужда от внимание. Комбинирайте тези две черти и ще получите плетеница, в която два овена се да даде също толкова, колкото и да получи.

ТЕЛЕЦ

Меденият месец
Чувствителните телци никога не се уморяват от тази романтична позиция. Независимо дали са били заедно с партньора си пет месеца или пет години, те копнеят за усещането за страст във връзката си и знаят как да поддържат огъня жив, дори по време на сън.

БЛИЗНАЦИ

Затъмнението
Близнаците са изключително чувствителни и склонни да си губят времето с глупости, неуравновесени, непоследователни, но винаги готови да помогнат със съвет или да изразят мнението си. За тях спането е начинът, по който се изключват напълно. Вероятно будното състояние изцежда силите им напълно и нощем са абсолютно изтощени за прегръдки.

РАК

Лепката
Ракът е много ласкав и много обичлив, но в подсъзнанието си винаги мисли за несъществуващи опасности. Най-важното нещо за него е дома и семейството му. Като хора напълно отдадени на гнездото, което си спретват, те се нуждаят от силна връзка във всичко. Затова идеалната позиция за гушкане включва цялото им тяло – като две лъжички, прилепени едно до друга. Ракът е този, който винаги ще чувствате възможно най-близо до себе си.

ЛЪВ

Трупната позиция
Те са огнено-страстни и никога не приемат второстепенна роля. Лъвът е център на вселената в собственото си съзнание. Тази позиция за спане е любима за лъвовете, защото те винаги желаят да бъдат в светлината на прожекторите. Не е съвпадение, че смелият Лъв е управляван от сърцето и гръбначния стълб.

ДЕВА

Уютното гнездо
Девата обича да спи хем близо до партньора си, хем достатъчно далеч, че да не се налага сънят й да бъде прекъсван от половинката й. Те не обичат проявите на прекалена загриженост, нито прекалените глезотии. Това е перфектната позиция за Девата, която мрази показните прояви на привързаност, но за сметка на това ще ви предложи множество дребни жестове на внимание и любов.

ВЕЗНИ

Най-добри приятели
Везните се чувстват добре само в компания. Чувстват се силни в брака и всички други партньорски начинания. Известни са със своите чар и общителност, които съвсем не изчезват, докато спят. Една небрежна позиция като тази отразява тяхната спокойна природа и желанието им все пак да държат партньора си близо.

СКОРПИОН

Топлото рамо
Скорпионът – знакът на любовта и на смъртта. Скорпионите са склонни към усамотение хора и вероятно за тях сънят е заслужена почивка от всички ненужни куртоазии през деня. Не обичат да спят лице в лице с партньора си, но по техния загадъчен начин изпращат добри вибрации до него.

СТРЕЛЕЦ

Сънуващите останки
Стрелците прескачат от момент на момент, от едно изживяване към друго, така че им е трудно да решат кога е време за спане. Обикновено просто се отпускат в леглото си и се наслаждават на почивката си до следващото приключение.

КОЗИРОГ

Сплетените крака
Козирозите могат да изглеждат студени или безчувствени, но когато всичко е наред, това от което имат нужда е единствено малко комфорт, особено когато дойде време за спане. Краката им си имат своята задача за през деня, но поне когато си легнат държат да им осигурят „удобство“ за през нощта.

ВОДОЛЕЙ

Лъжичката
За Водолея огромно значение има интелектуалната хармония, близостта на интересите, еднаквите вкусове и увлечения. Водолеят може да се влюби до безумие и да направи всичко за любимия човек, дори най-безразсъдна постъпка и то в съвсем прекия смисъл. Колкото и да обичат иновациите, докато са будни, най-доброто за Водолеите докато спят е класическата поза на лъжичката. Водолеите могат да стоят задълго сами, така че постоянният контакт с партньора им нощем е особено утешителен за тях.

РИБИ

В люлката
Всеки има нужда от любов, а Рибите – двойно повече. Рибите обичат да се грижат за някой също толкова, колкото обичат да се грижат за себе си. Без значение дали си прегръщаният или прегръщащият, едно е сигурно – в тази позиция не се нуждаете от възглавница.

Източник: refinery29.com
Изображения: Abbie Winters

22809 Преглеждания