(William Powell Frith, 1819 ~ 1909)

„Аз не те разбирам”

Да, това признание няма да зарадва вашата мъжка половинка Водолей. Романтичните отношения с него са една еуфорична La Dolce Vita, стига да сте готови за срещнете някой като Марчело Мастрояни.

Енергичен и заинтригуван от толкова неща в живота, Водолеят е партньор, който иска да ви удиви и покори още на първата среща. И е съвсем естествено, огромният адреналинов облак, с който се е обгърнал, да ви завладее мигновено. Той навярно ще измисли нещо оригинално и неочаквано, и ще ви покани да споделите всички силни емоции заедно. С една дума - бъдете готови за изненадващи преживявания и мъж, чиито мисли са изпълнени със всякакви житейски сценарии.

Водолеят не е от тези, чието ежедневие се стели по утъпканите пътища на битието – рутината и скуката не са негови спътници, а авантюристичната му натура жадува за предизвикателства. Това прави животът интересен за него.

Мъжът Водолей обича лекотата на веселието, дори когато то не съвпада със зоната на комфорт на неговата половинка. Той не се замисля дълбоко за това, че някои негови постъпки могат да провокират и разстроят любимата му жена. Макар и искрен в своите намерения, често ексцентричността на Водолея е трудно разбираема за неговата дама и когато тя признае: „Аз наистина не те разбирам”, Водолеят обикновено го тълкува като: „Не чувствам, че ти наистина ме обичаш”.

(Lovers, 1885, by William Powell Frith)

Източник: infoniac.ru
Картина: 
wikipediа