Винаги се нуждая от публика, дори това да е само кучето ми ♥ Жена със Слънце в ЛЪВ 

От Мата Хари, Амелия Еърхарт, Коко Шанел и Жаклин Кенеди до Хелън Мирън, Джоан Роулинг, Мадона, Джей Ло, Чарлийз Терон и Хали Бери – аплодисменти!

Portrait of Alexandra of Denmark. The dog is thought to be a Japanese Chin called Punch, by Sir (Samuel) Luke Fildes

Представлението трябва да продължи! Мисля, че животът е най-великата история, която някога е била разказвана. Аз харесвам и най-малките й подробности, и доброто, и лошото. Винаги се нуждая от публика, дори това да е само кучето ми. Живея бурно и пълноценно, правя всичко от сърце и душа. Особено държа на честта си и затова съм горда, понякога дори прекалено горда. Аз мога да залея със светлина и да омая хората с магнетичното си привличане. Зная това, и не се притеснявам да го покажа. Ако и вие притежавате такава способност, покажете я.

Винаги най-хубавото — само то ми носи удовлетворение. Бих предпочела сгромолясване пред посредствен или постигнат за чужда сметка успех. Аз обичам живота ми да протича като пищен оперен спектакъл — богати декори, музика, светлина от свещи, романтика, та дори и трагедии. Важното е да е грандиозен. Мога да изглеждам много необикновена и да накарам всичко, което ме заобикаля, да изглежда необикновено. Боя се да не изглеждам семпла и незабележима, ето защо се стремя да бъда благородна в думите, действията, мислите и постъпките си. На мен може да се разчита, аз не бих изоставила никого, стига да мога да му помогна. Това е част от благородството ми.

Чувството за отговорност не ми тежи и затова поемам ръководството. Не се страхувам да действам и да нося пълна отговорност за последствията. Правя всичко явно, без скрити помисли. Подробностите ме уморяват, виждам проблемите в цялост. Увъртанията и интригите ме отблъскват. Аз съм такава, каквато ме виждате.

Обичам любовните романи, които изглеждат добре в очите на околните — държа да личи, че ние просто сме „създадени един за друг”. Това понякога ме обърква, защото се поддавам на ласкателства и външни внушения. Ако една връзка не е особено успешна, ала все още изглежда добре в очите на обществото, аз ще я поддържам, дори да ми е тежко. Идеалът ми за мъж е крал до своята кралица. Той трябва да бъде достатъчно силен, за да бъде водачът в двойката. Трябва да е необикновен и единствен. Той е уважаван и почитан, но знае, че обичам забавленията и ми доставя удоволствия. Трябва да държи на разкоша и да цени хубавите неща в живота — като мен!

От: „Планетите на  любовта”, М. Дж. Абади, Клодия Бейдър, Изд. „Хемус”
Картина: Portrait of Alexandra of Denmark. The dog is thought to be a Japanese Chin called Punch, by Sir (Samuel) Luke Fildes (1844-1927), commons.wikimedia.org

3857 Преглеждания