Дайте ми разкош, помпозност, блясък и фойерверки ♥ Мъж със Слънце в ЛЪВ

Наполеон Бонапарт, Александър Дюма, Клод Дебюси, Олдъс Хъксли, Луис Армстронг, Бърнард  Шоу, Карл Юнг, Чарлз Буковски, Хичкок, Робърт Де Ниро, Шон Пен – талант, страст и власт.

First meeting of Henry VIII and Anne Boleyn, 1835, by Maclise, Daniel (1806-1870)

Не е ли изумителен животът? Не е ли най-прекрасната история, която някога е била разказвана! В моя начин на съществуване няма място за нищо, което е малко, дребнаво и незначително. Аз се извисявам над обикновената тълпа. За мен честта означава много. Никога няма да ви подведа, на мен можете винаги да разчитате. Играя роля, защото имам усещането, че съм на сцена, или че съм част от някакъв спектакъл. Аз съм почтеният, добронамерен и благороден герой. Аз съм човек на отговорностите, винаги откровен. Имам естествена склонност към упражняване на власт и обичам да ръководя. Не се страхувам от смелите начинания, нито от лидерството. Презирам увъртанията и не участвувам в подмолни игри. Нямам нищо, което да крия. Излагам всичко на показ, за да могат всички да го видят.

А съм сърдечен и любвеобилен, и винаги ще намеря причина да обичам живота. Когато ми върви, аз съм лъчезарен и излъчвам добронамереност. Хората се чувстват добре в компанията ми. Обичам да играя и творя с драматизъм и стил. Дайте ми разкош, помпозност, блясък и фойерверки и аз ще ви демонстрирам способностите си. Когато нямам настроение и съм тъжен, това личи от километри. Може да избухна, но тези, които обичам, са способни да ме утешат. Притежавам изключително чувство за хумор и нямам нищо против да се шегуват с мен, стига да се спазва добрият тон. Та нали така ставам център на внимание, а аз съм по природа актьор. Обичам да поддържам и предизвиквам контакти с публиката. Колкото повече са аплодисментите, толкова по-добре се представям. Понякога обаче се увличам и предпочитам спектакъла пред онова, което действително се случва в живота. Мога да бъда подведен от обстоятелствата и да се окажа в положение, неизгодно за мен.

Аз съм искрен в чувствата си и харесвам необикновените жени, които имат излъчване и които ще съумеят да ме поставят в центъра на своята вселена. Романтичен съм. Обичам ухажването, вечерите на свещи, подаръците, страстите, драматизма и търся необичайната, чаровна и стилна дама. Когато обичам, аз се раздавам без остатък и отрупвам любимата си с всичко, което притежавам. Податлив съм на ласкателства и тя може да се възползва от това. Ако загубя облика си -- губите ме целия. Оценете ме, за да спечелите моето предано лъвско сърце, споделете любовта си с мен и аз ще бъда ваш завинаги.

От: „Планетите на любовта”, М. Дж. Абади, Клодия Бейдър, изд. „Хемус”
Картина: First meeting of Henry VIII and Anne Boleyn, 1835, by Maclise, Daniel (1806-1870), englishhistory.net

3640 Преглеждания