Аз съм проницателен и ценя скромността ♥ Мъж със Слънце в ДЕВА

Гьоте, Борхес, Толстой и Стивън Кинг, Повелителят на Тронове Джордж Р. Р. Мартин и Повелителят на мухите Уилям Голдинг, О. Хенри, Нийл Доналд Уолш, Ленард Коен, Оливър Стоун, Киану Рийвс, Майкъл Джексън

(Йохан Волфганг фон Гьоте - Портрет от Йозеф Карл Щилер, 1828 г.)

Аз съм проницателен. Ценя скромността, любезността, интелигентността и грижовността. Нямам доверие в гръмкото и крещящото. За моя стил е характерно изтънченото. Саморекламата ми е чужда. Предпочитам да бъда полезен, отколкото да се намирам в центъра на вниманието. Моите действия говорят сами за себе си, не се боя от напрегната работа, всекидневните задължения не ме притесняват. Дори обичам да доизпипвам нещата, за да станат завършени и хубави. Много съм издръжлив, имам силна памет, обръщам внимание на последователността в действията. Това ме прави добър като редактор и критик, а обичам да върша и организационна работа.

Обичам да правя списъци на всичко, което е необходимо да се свърши, и проявявам аналитичност. Не обичам умуването и не се впускам в неясни абстракции. Бъдете конкретни, дайте примери, и тогава ще свършим работата, каквато и да е тя.

Другите ме смятат за перфекционист, но аз не виждам нищо лошо в изпипването на детайлите. Винаги държа на добре извършената работа, макар понякога да ми е трудно да живея според собствените си изисквания. Държа и на здравето си и обичам винаги да съм чист и спретнат. Това ми помага да запазя благоразумие в този луд свят.

Признавам, че съм жертва на всички, които се нуждаят от ума и аналитичните ми способности. Аз ги измъквам от бурята като ранени птички. Харесвам работливите и компетентни хора. Откровеността ми допада.

За мен идеалната жена е искрена, без излишна показност. Тя е практична и се старае дори в онези дребни наглед, но важни жестове - като великолепно приготвената чаша чай. Не съм неромантичен; познавам магията на всекидневието, ако е истинска.

От: „Планетите на  любовта”, М. Дж. Абади, Клодия Бейдър, изд. „Хемус”
* Йохан Волфганг фон Гьоте - Портрет от Йозеф Карл Щилер, 1828 г., bg.wikipedia.org

6684 Преглеждания