Нострадамус, Бетовен, Марк Твен, Уилям Блейк, Уинстън Чърчил, Кърк Дъглас, Папа Франциск, Андрю Карнеги, Франк Синатра, Джим Морисън, Джими Хендрикс, Брус Лий, Уди Алън, Брад Пит, Ралф Файнс

(Lorenzo Lotto, 1523, „Messer Marsilio and his Wife”)

Аз съм човек на идеите и обичам да съм в постоянно движение. Имам нужда от свобода, тъй като участвам в много различни проекти, свързани преди всичко с идеалите ми. Активната дейност и преживявания са моята стихия. Обичам да съм сред природата и независимо, че животът може да е труден, оставам непоправим оптимист. Ако не мога да пътувам реално, правя това в мечтите си — мисля си и чета за пътешествия. Не приемам песимизма и отрицанието, защото съм положителен герой и вярвам, че можем да променим света. Обичам да изучавам различни култури и хора. Това ми помага да разбера и разширя духовните си хоризонти.

Известен съм със способността да говоря всичко, което мисля, без никакво колебание, независимо дали е добро или лошо. Винаги ще знаете моето мнение. Не влагам нищо лошо в забележките си и нямам скрити помисли. Говоря направо, но се подигравам еднакво със себе си и със света. Смехът е най-доброто лекарство и забавлението е необходимост, а не лукс в моя живот.

Големите рискове водят до приток на адреналин в кръвта ми. Въпреки, че изглеждам като добродушен чичко, етиката е важна за мен. Търся правилния път и когато го открия, аз му оставам верен. Проявявам голямо старание във всичко, в което вярвам, включително и в истинската любов.

По природа не съм моногамен, защото винаги имам чувството, че най-хубавото все още предстои. Идеалната жена за мен е интересна, с висок дух, с усет към приключенията, човек, с когото мога да разговарям. След като я открия, преставам да скитам. Заедно ще будуваме по цели нощи, ще обсъждаме любопитни теми, приятелски ще търсим изход от важните проблеми, ще превърнем живота си в истинско приключение.

От: „Планетите на  любовта”, М. Дж. Абади, Клодия Бейдър, изд. Хемус
Картина: Lorenzo Lotto, 1523, „Messer Marsilio and his Wife”, commons.wikimedia.org