Нострадамус, Едгар Алън По, Толкин, Киплинг, Азимов, Селинджър, Бенджамин Франклин, Умберто Еко, Джубран, Кастанеда, Елвис Пресли, Стивън Хокинг, Мохамед Али, Антъни Хопкинс

(Richard Peers Symons, M.p. (later Baronet) by Joshua Reynolds, 1770-71)

Добър организатор съм, когато стъпя на пътя към успеха. Амбицията е в природата ми. Аз се стремя към върха и възнамерявам да го стигна, независимо колко време ще ми отнеме това. Винаги съм знаел, че съм предопределен да осъществя нещо важно - било то в бизнеса, в политиката, в обществения живот или в интелектуалната сфера. Финансовата сигурност е важна за мен и аз не губя напразно нито време, нито пари, нито усилия.

Аз съм човек на реда и закона и вярвам, че мога да постигна много, като спазвам традициите. Всичко от миналото, което е полезно, трябва да бъде съхранено - дори да не е толкова ценно. Смятат ме за консервативен и аз наистина съм такъв - ненавиждам загубите под каквато и да е форма. Светът не ме плаши, защото го познавам и зная как да го използвам. Аз разрешавам проблемите, отстранявам неприятностите, добър и енергичен организатор съм. В работата си съм упорит, но честен, уважавам себе си, изисквам уважение от останалите. Вярвам, че с много работа се постигат добри резултати. Без да даде от себе си, в този свят никой не получава нищо – вярвам в това. Никога не изисквам от другите онова, което сам не бих направил.

Вкъщи съм малко тираничен, защото обичам всичко да е наред и смятам, че домакинството трябва да се води толкова ефективно, колкото и служебните задължения. Няма причина да бъдете небрежни и непродуктивни само защото сте си вкъщи, нали?

Идеалната жена за мен е организирана и си гледа добре къщната работа. Тя е земна и очарователна, без да притежава очевиден сексапил. Харесва пикантните вицове, но в обществото се държи като истинска дама. Тя има отношение към хубавото и поглед за бъдещето. Но главното е, че ме обича, разбира и подкрепя всички мои стремежи.

От: „Планетите на  любовта”, М. Дж. Абади, Клодия Бейдър, Изд. „Хемус”
Картина: Richard Peers Symons, M.p. (later Baronet) by Joshua Reynolds, 1770-71