„Хайде да превърнем живота в обичайна рутина”

(Couple in a Garden, c.1873 Paul Cezanne)

Сладкодумци и майстори на красивите фрази, Близнаците са отлично подготвени да се обяснят както в устна, така и в писмена форма. Това ги прави безподобни оратори и чудесни събеседници.

Близнаците отлично знаят как да изразят чувствата си – и положителните, и отрицателните. А когато иде реч за неговите чувства, този мъж е готов да се обяснява до сълзи.

Будни и любознателни по натура, Близнаците са влюбени в живота и желаят да изследват света, като откриват нови и невиждани простори. Вечно трансформиращи се, неуловими, хора на метаморфозата.

Затова и призивите на неговата нежна половинка за спокоен и тривиален живот, може сериозно да застрашат симпатиите помежду им. Подобни думи, Близнакът не иска и да чува. 

Той обича да пътешества и не е от хората, които в почивните дни и по празниците си остават у дома. За да избяга от рутината на ежедневието, той планира своите ваканции с повече внимание и желание, отколкото устройва бита си. 

Тихият пристан под формата на малка къща с бяла ограда, му навява огромна тъга. Когато у Близнаците се роди дори мъничко съмнение за скука и надвисне опасност животът му да стане предсказуем, той се превръща в много недоволен тип. Е, стегнахте ли си багажа?

Източник: infoniac.ru
Картина: Couple in a Garden, c.1873 Paul Cezanne, chinaoilpaintinggallery.com