Кои думи раняват сърцето на мъжете от зодия РАК

„Нямам нужда от твоята загриженост.”

(Edvard Munch, Kiss by the Window, 1892)

Мъжът Рак обича да се чувства нужен. И независимо, дали това касае важните житейски аспекти или необходимостта да смени една проста лампа у дома, Ракът настоява да се чувства необходим и желан. 

Той иска да бъде мъжът, към когото ще се обърнете най-напред, ако възникнат неприятни ситуации и дори банални проблеми. Случвало ли ви се е, да сте на романтична вечеря с вашия любим Рак, а той сякаш да витае из облаците? Е, случва се, разбира се, особено когато тъкмо под звездното небе, той се е зачудил как да фиксира счупената нощна лампа у дома. 

Или пък сте се отправили на приятно пътешествие с колата, и всичките ви опити да го въвлечете в интересния разговор удрят на камък, защото мъжът Рак е силно съсредоточен в подозрителният шум на двигателя. 

Да заявите на чувствителния и всеотдаен Рак, че нямате нужда от неговата загриженост, е като да му затръшнете вратата под носа. Болката ще е твърде остра за неговата деликатна душа, която често не разбира какво наистина искат жените. Не бъдете сурови и просто му позволете да участва във вземането на решения. Мъжът Рак ще се почувства по-добре, ако може да ви помогне и да реши някои от проблемите, с които се сблъсквате в живота. Защото доверието е любов.

Източник: infoniac.ru
Картина: Edvard Munch, Kiss by the Window, 1892

6472 Преглеждания