Кое дразни слуха на мъжете от зодия ЛЪВ

„Да, добре, а после какво?”

(„Over the Town”, 1918, Marc Chagall)

Лъвът е Кралят – какво повече да добавим. Той е главен участник във всяко събитие и като Крал, винаги трябва да чувства, че е център на вниманието. 

Няма нищо по-добро за Лъва, от присъствието на любим човек до него. Той ще бъде във възторг, ако неговата половинка му дарява своето внимание, енергия и споделя мечтите и житейската му философия.

За Лъва е важно, когато му се възхищават, уважават го и му отдават заслужено признание. Той иска и умее да се наслаждава на живота и цени щастливите мигове. 

Образно казано, той иска да усети аромата на всяко цвете, да вдиша живота на  свежи глътки. Така че, защо да рушите всички прекрасни моменти с въпроси за това, какво следва после? Разкош и разточителства, това е сигурно. 

Затова, ако някоя припряна партньорка грубо прекъсне романтиката с настоятелни въпроси за бъдещето, настроението на Лъва рязко ще удари кота нула. 

Може би не си струва да си тормозите главата с подобни мисли – просто се наслаждавайте на красивата авантюра с вашия любим Лъв и имайте вяра в Краля. 

Източник: infoniac.ru
Картина: „Over the Town”, 1918, Marc Chagall

3429 Преглеждания