♥ Луиз ХЕЙ и нейното тълкувание за Личната година, украсено с цвят, скъпоценен камък и ключова дума

Всички имаме наши лични числени и цветови вибрации. Някои – като рождената ни дата например – са постоянни. Други са временни и се променят всеки ден и година. Когато съзнателно се обграждаме с индивидуалните си цветове, се настройваме на една вълна с космичните сили. 

2020-та е Универсална година Четворка (2+0+2+0=4). За да откриете индивидуалната си годишна вибрация, към текущата Универсална година добавете рождения си месец и рождената си дата. Общият сбор, сведен до едноцифрено число дава информация за Личната ви година.

Лична година № 1 
Цвят Червено, Скъпоценен камък Рубин, Ключова дума Начало 

Това е година за начало, нови начинания, инициативи, идеи, за всичко ново. Време е да посеете семената. И запомнете – те не изникват за ден-два. Първо трябва да съзреят и да пуснат корени. Чак след това започват да растат. Дайте възможност на идеите си да се вкоренят здраво. Начертайте си план за деветгодишния житейски цикъл и започнете още отсега да действате за осъществяването му. Бъдете нащрек. Уповавайте се повече на себе си, отколкото на евентуални партньорства и съдружия. В този период най-важни са независимостта и себеутвърждаването. Сега поставяте основите. Работете неуморно и усърдно. Това е годината, която ви дава възможност да се изявите като инициатор и да завоювате нови територии. 

„Отвоювам нови територии и се залавям с нови начинания!”
...

Лична година № 2 
Цвят Оранжево, Скъпоценност Лунен камък, Ключова дума Търпение

Семената, които посадихте предишната годи-на, са под земята и се готвят да изкласят. Тази година заслужавате почивка и спокойствие. Гледайте да си ги осигурите. Дръжте се дипломатично и тактично. Най-добре е да работите в екип и да си поделяте задълженията. Бъдете сговорчиви. Не насилвайте нещата. Изчаквайте търпеливо. Доброто само ще ви намери. Обръщайте внимание на детайлите. Събирайте малко по малко необходимото. Надничайте зад кулисите. Възможностите тепърва ще се появят. Обмисляйте, планирайте и се отдайте на покой. На всяка цена запазвайте присъствие на духа. Любовта е на преден план. Годината е много добра за партньорствата и взаимоотношенията.  

„Уповавам се на житейските процеси, които се развиват, следвайки божествения промисъл!”
...

Лична година № 3 
Цвят Жълто, Скъпоценен камък Топаз, Ключова дума Наслада 

Това е годината на забавленията. Посятото преди две години започва да се пробужда за живот. Вярвайте в себе си. Семената пускат дълбоки корени. Предвкусвате рождението. Всичко е наред – няма как да не го усетите. Любовта е навсякъде. Време е за приятелства и за любимите ви занимания. Забавлявайте се, не пропускайте купони и събирания; ходете на екскурзии и почивки. Тази година е посветена на артистизма и общуването. Изразявайте себе си в творчески план, колкото е възможно повече. Смейте се, пейте, танцувайте, разпръсквайте светлина край себе си. Годината ви ще бъде изпълнена с радост. 

„Обичам живота и му се наслаждавам!”
...

Лична година № 4 
Цвят Зелен, Скъпоценни камъни Смарагд / Нефрит, Ключова дума Прагматизъм 

Време е да се върнем към работата. Семената покълват. Трябва да оплевите градината. Бъдете продуктивни и организирани. Градете основите. Действайте енергично и не изоставайте от графика. Поемете инициатива. Подредете живота си и се по-грижете за дребните неща. Налагайте си самодисциплина и не се поддавайте на мързела. Работете ведро и ще имате сили за всичко. Грижете се за здравето си. Влагате в бъдещето, така че бъдете конструктивни. Тази година разрешете належащите проблеми. Колкото повече усилия положите, толко-ва по-богата ще бъде реколтата. Всичко ще се развива добре. 

„Превръщам всичко в златна възможност!” 
...

Лична година № 5 
Цвят Синьо, Скъпоценни камъни Тюркоаз, Аквамарин, Ключова дума Промяна

Из въздуха се носи ухание на промяна и свобода. Посятото расте. След усилената работа предишната година заслужавате почивка. Нека това е годината, в която ще се обновите. Изявете най-доброто от себе си. Зарежете рутината. Направете нещо необикновено. Отхвърлете старите идеи. Тази година бъдете различни. Излезте на светло и погледнете живота с нови очи. Дава ви се великолепна възможност да научите нов език или да заживеете на ново място. Променяйте се – себе си, дома, стереотипите, работата. Внимавайте промените да са полезни и за околните. Срещайте се с възможно най-много хора. Търсете приятните изненади. Все пак не пилейте силите си. Бъдете активни, но не и трескави. Тази година би могла да ви донесе много удовлетворение. 

„Приветствам промяната и разширявам границите си!”
...

Лична година № 6 
Цвят Индиго / Тъмносиньо, Скъпоценности Перли, Сапфир, Лапис лазули, Ключова дума Отговорност

Време е да се погрижите за семейството, дома, близките и приятелите. Цветята цъфтят. Нека домът стане център на живота ви. Бъдете отговорни, от-крити и справедливи. Помагайте и приемайте за-дълженията си с радост. Грижете се за всичко свое – хора, места, вещи. Тази година е най-добра за женитба. Отлична е и за смяна на жилището. Нека музиката стане неотменна част от живота ви. Празнувайте у дома. Наложете си стандарти и ги спазвайте. Довършвайте започнатото. Живейте ритмично и хармонично. Всичко, направено в името на близките, е добро. Станете душеприказчик. Винаги подавайте ръка. Това е годината, която ще посветите на личния си живот. Ще останете дълбоко удовлетворени. 

„Приемам отговорностите си с обич и радост!”
...

Лична година № 7 
Цвят Лилаво / Виолетово, Скъпоценен камък Аметист, Ключова дума Вяра

Тази година е интровертна. Плодовете надничат иззад клонките; трябва да вярваме в съзрява-нето. Отделете време за размисъл, учете и се от-дайте на самоанализ. Оставайте по-често сами и използвайте конструктивно уединението. Анализирайте мислите и действията си. Какво искате да промените в себе си? Числото седем обикновено разкрива иначе незабележими неща. Направете си равносметка. Тази година е посветена на вътрешно израстване и подготовка. Не се впускайте в начинания и не насилвайте нещата; изчаквайте ги сами да дойдат при вас. Отдръпнете се от бизнес света, доколкото е възможно. Медитирайте, бъдете интроверт. Отложете социалните изяви за по-подходящо време. Може да попътувате, за да опознаете по-добре себе си. Тази година е духовна, носете се по течението й. Позволете на духа си да израсне. 

„Радвам се на вътрешните търсения и откривам много отговори!” 
...

Лична година № 8 
Цветове Бежово / Кафяво / Розово, Скъпоценен камък Диамант, Ключова дума Постижение 

Това е годината на успеха. Време е за жътва. Започнатото преди осем години е узряло. Изнесете реколтата си на пазара. Бизнесът и всичко материално са вашата стихия. С малко усилия ще постигате много. Преследвайте целите си. Влезте в ролята на директор, мениджър, организатор. Бъдете ефективни, делови и самоуверени. Във всички начинания проявявайте честност и играйте по правилата. Ще постигнете много. Може да се сдобиете с повече пари от очакваното. Бизнес пътуванията са облагодетелствани. Това е годината на достиженията. Не я пропускайте! 

„Преуспял съм и управлявам собствения си свят!” 
...

Лична година № 9 
Цветове Всички пастелни, Скъпоценности Опал, Злато, Ключова дума Пълнота 

Време е да сложите финалните щрихи. Градината затваря жизнения си цикъл, но някои от растенията все още дават плодове. Това е годината на пролетното почистване – дори на най-малките ъгълчета. Прегледайте всичко и се разделете с непотребното – хора, места, идеи, вещи. Ако нещо е приключило – оставете го да си отиде. Не отлагайте. Тази година много неща ще напуснат живота ви. Благословете ги и си вземете сбогом. Така ще отворите място за новото, което предстои следващата година. Щастието е около вас. Това е година на заключителните етапи. Не подхващайте нови начинания. Не се впускайте в нови любовни афери – няма да издържат изпитанията на времето. Наслаждавайте се на артистичния аспект на битието. Тръгнете на дълго пътешествие и узнайте как живеят другите. Раздавайте. Подарявайте на хората. Бъдете толерантни и състрадателни, прощавайте. Любовта трябва да бъде споделена с всички. Осъзнайте, че всички хора на тази планета са свързани. Старият цикъл приключва. Подгответе се за следващия идната година. 

„Чувствам се удовлетворен, пълноценен и завършен!”
...

Лична година № 11 / 2 
Цветове Черно, Бяло или Перленосиво, Скъпоценност Сребро, Ключова дума Интуиция 

11/2 е „висше” число. Издигнете се над всекидневната рутина. Излъчвайте светлина като звезда. Задайте на самите себе си нови стандарти. Изучавайте духовната и метафизичната страна на живота. Тази година универсалната любов е по-значима от индивидуалната. На всяка цена пазете вътрешния си мир. Окултното ще ви вълнува повече. Годината не е от силните за бизнес, но пък ще ви хрумват добри идеи, които ще са ви от полза занапред. Издигнете се до идеалите си. Подгответе се. Тази година може да ви споходят слава и по-чести. Сега е времето за вътрешно израстване, озарение и размисъл.

„Вслушвам се във вътрешния глас на мъдростта!” 
...

Лична година № 22 / 4 
Цветове Коралово, Ръждивокафяво, Скъпоценности Корал, Мед, Ключова дума Величие

22/4 е „висше” число. Ако се въздигнете над нивото на четворката, ви очакват върхови постижения. Общността се нуждае от бас. Ако работите единствено за себе си, ще ви убягнат възможностите, които ви открива тази година. Но ако се трудите в името на мнозинството, проектите ви несъмнено ще бъдат успешни. Открива се възможност да изживеете силна година и да осъществите грандиозни планове. Направете нещо, което си струва усилията. Впрегнете целия си умствен потенциал. Рядко се отваря такава година. Силата и лидерството може да са ваши. 

„Благословен съм, защото работя за доброто на планетата!”

От: „Цветовете на щастието и числата на късмета“, Луиз Хей, изд. „СофтПрес”, 2010
Снимка: louisehay.com

10054 Преглеждания