Есента е време, в което любителите на футбола и спортните залози имат много поводи за емоции и събития на които да се радват и залагат. Все още в началната си фаза футболните първенства привличат интересни въпроси, като кой ще поведе класирането, какво ще покажат новите състезатели в отборите, как ще се представят новаците в дивизиите и още мн. др. Да се прогнозира на този етап е колкото пълно с емоции, толкова и рисковано. Ако сте решили да играете на спортни залози в Sesame online, можете да ползвате няколко основни правила за игра, които ще ви помогнат да бъдете много по-печеливши. Много от играчите са добре запознати с отборите на които залагат, други пък подхождат повече по усет или повлияни от прогнози преди срещите, но е ясно, че всеки от тях се надява на печалба.

Често се случва да познаем няколко поредни мача и след това да загубим спечелените средства. Затова е добре, да се придържаме към някои стандартни правила, които да ни предпазят от подобна ситуация.

  1. Sesame препоръчва разумна игра, като в унисон с това е добре да си въведем лимит за средствата, които ще ползваме за залози. Не се изкушавайте да надвишите лимита, каквото и предчувствие да имате. По този начин вие ще сте дисциплинирани и застраховани от сериозни загуби в лошите дни.
  2. Не разпилявайте вниманието си върху много първенства и мачове. В специализираната секция за спорт на Сезам, ще намерите много интересни събития и добри коефициенти, но е добре да сте се съсредоточили върху точно определен брой срещи. Така ще имате време да се подготвите добре преди залога – статистика, новини, очаквания, тенденции, форма, липсващи играчи. Разполагайки само със своето време, вие няма как да обхванете събитията по целия свят.
  3. Следвайки горния съвет, можем да кажем, че е важно да се подготвяте добре преди залога. Четете новини, следете отборите, вижте статистика на двубоите, има ли контузени, какви са целите на отбора и много други. Времето за подготовка е инвестиция, която ще ви се отплати.
  4. В sesame bet винаги може да намерите добри коефициенти, някои от тях и доста високи. Ако не сте добре подготвени не се впускайте да залагате на висок коефициент само, защото изчислявате колко голяма печалба ще получите. Високите коефициенти носят и висок риск, така че печалбата никак не е сигурна. Естествено, ако сте подготвени и сте спазили всички правила до тук, винаги ще намерите среща, в която уверено можете да потърсите залог на високия коефициент.

Най-важният съвет на Sеsame е да се забавлявате. Не забравяйте, че целта на играта е именно емоцията, евентуалните печалби са по-скоро бонус. Играйте за удоволствие, бъдете дисциплинирани и печалбите ще дойдат.

Снимка: freepik.com