Стрийт артистът, познат като Tilt, използва неговата невероятна креативност и спиращ дъха талант, за да трансформира една от стаите си в произведение на изкуството, като покрива половината от нея в графити.

panic room1 w 15mar12 rex b 1240x826

Tilt е международно признат художник на графити, роден в Тулуза, Южна Франция. Самообявил се за "графити фетишист", той започва своята практика като обикновен „драскач" по улиците и влаковете на родния си град. Любовта му към графитите, датираща още от 1980 г. , когато той е просто непокорен младеж, е причината Tilt да развие таланта си и да усъвършенства уменията си, които днес го поставят на едно от челните места в стрийт изкуството.

panic room2 w 15mar12 rex b

Panic Room by Tilt 02 delood

Последвалата му кариера е подхранена и повлияна от едно голямо пътуване. Tilt е обиколил света, за да разпространява своето артистично виждане. Неговите парчета по стените и в експонати могат да бъдат видени в САЩ, Хонг Конг, Япония, Мексико, Тайланд, Австралия, Нова Зеландия, Лаос, Тайван, Китай, Канада, Филипините, Индонезия и в цяла Европа.

Panic-room-hd-wallpaper

maxresdefault

Стилът му е смесица от примитивен шрифт, 3D рисунки, пъстри цветове и диви символи, а резултатът обикновено е от онези, които привличат вниманието на всички и будят възхищение.