Мари Славова ще мери сили с най-добрите брейкденс танцьори на Източна Европа

Амбициозната кралица от Бургас покори българския финал на Red Bull BC One Cypher в София и е единственото момиче финалист в историята на състезанието!

Red Bull BC One Cypher 1

Състезанието ще се излъчва пряко на www.redbullbcone.com в събота
5-ти септември от 19.00ч

Тбилиси е готов да посрещне топ 16 брейкденс танцьори от региона в битка за короната на финала на Red Bull BC One за 2015 на Източна Европа, на 5-ти септември. Събитието ще се проведе в Тбилиси Серкус, една от най-забележителните сгради в града, намираща се на хълм, от който се вижда „Площада на героите". Построена през 1939, разрушена през 1990 и отворена отново през 2011 след реконструкция, за първи път Серкус ще е домакин на такъв тип събитие.

Тбилиси се превръща в център на брейкденс културата за Кавказ през 2011, когато там се провеждат първото Red Bull BC One All Stars турне и първият Red Bull BC One Cypher. Дванадесет различни държави ще бъдат представени по време на финала, и Мари Славова ще мери сили с танцьори включително и от Грузия, Армения, и Азербайджан. Първата жена победител в историята на Red Bull BC One Queen Mary ще се състезава срещу 15 други танцьора за победата и шанса да продължи към Световния финал Red Bull BC One 2015 в Рим, Италия на 14-ти ноември.
Мари Славова завършва с отличие средно образование в Бургас и от септември започва висшето си образование по медицина във Франция. Владее перфектно няколко езика, а общо говори шест. Тя е и почетен гражданин на град Бургас макар и на тази млада възраст. Представя България в танцувални състезания по цял свят и е поверила развитието си на своя трнезор – Христо Андонов от BSD Club, Бургас.
Всеки танцьор ще трябва да покаже неговите или нейните:) най-добри движения, ритъм и креативен стил, за да впечатли съдийския панел. Red Bull BC One All Stars Lilou (Франция) и Pelezinho (Бразилия) ще оценяват вечерта, заедно със Световния шампион на състезанието за 2012 Mounir (Франция). DJ Scream, от Украйна, ще държи тълпата от 1800 местни фена ентусиазирани и танцьорите в ритъма на танца и специфичните движения по време на вечерта.
От началото си през 2004, Red Bull BC One се превръща в най-престижната брейкденс надпревара, постоянно привличаща най-добрите индивидуални брейкденс танцьори в света. Red Bull BC One отбелязва брейкденс културата, използвайки оригиналния формат на битка един срещу един с елиминиране, за разлика от популярния в днешно време crew-battle стил, или групова битка по отбори.
Единственото момиче -бигърл Queen Mary ще се срещне с останалите Red Bull BC One финалисти за източна Европа, които са: бибой Quattro J (Азербайджан), бибой Pioneer (Грузия), бибой Booble (Армения), B-Boy Killa Kolya (Казахстан), B-Boy Onel (Гърция), B-Boy Miniboj Killa (Словакия), B-Boy Jester (Турция), B-Boy Naki (Словения), B-Boy Lux de Lux (Хърватия), B-boy Padre (Сърбия), B-Boy Robin (Украйна), бибой Uzee Rock (Украйна), бибой Stany The Game (Русия), бибой Gun (Русия), бибой Marius (Румъния).

Queen Mary

Red Bull BC One Cypher 3

Red Bull BC One Cypher 5

Red Bull BC One Cypher 6

Това е „дървото" на състезанието, показващо реда на битките в първия етап от общо четири. Queen Mary ще трянва да надиграе хърватина Lux de Lux, за да продължи напред.
Нека величествената и сила я съпътства по време на цялото състезание!

https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpt1/t31.0-8/11921817_981951681869511_3449935924678378612_o.jpg

Снимки: Red Bull / redbuulcontentpool.com

5622 Преглеждания