Bwin е сериозен букмейкър с международно влияние върху индустрията и с огромен брой от фенове от цял свят. С присъствието си на официалните екипи на футболния гранд Реал Мадрид, с уникалната си селекция от бонуси за нови и активни клиенти и с невероятното си представяне в казино сектора, компанията, определено, бързо се хареса и на родната аудитория. А от Bwin направиха немислимото и доста се бориха, за да извоюват заветния лиценз да оперират и у нас. За щастие от 2016-та година всеки български играч разполага с легален достъп до официалния Bwin Вход и да прекара часове наред в един от световните лидери на интернет сцената за спортни залози. А защо не само българи, но и играчи от цял свят често предпочитат именно Bwin пред който и да е друг букмейкър? Разбира се, причините са много. Но една от най-основателните е огромното спортно покритие. Освен че тук можете да залагате на множество видове спорт, а и в реално време и предварително, както и в десетки лиги на дадена дисциплина, в Bwin ви предоставят и огромен брой от различни пазари.

Разбира се, като лидери в бранша от Bwin включват абсолютно всички класически маркети. Като започнем от най-известния пазар 1х2 и точен брой голове и преминем през азиатските хендикапи, в страницата свободно и спокойно могат да залагат и опитните играчи, и новобранците. Едновременно с това, трябва да отбележим, че на Bwin не са чужди и по-екзотичните маркети. В страницата ще намерите не малко варианти за дългосрочни залози от типа на кой ще отпадне от лигата, кой ще вземе купата, а дори и кой отбор ще се представи най-добре в първенството в сравнение с предишната година. В същото време в Bwin има и любопитни пазари като резултат за първото полувреме, какво ще се случи през първите 15 минути от мача, колко ъглови удара ще има в целия мач или в отделните полуверемена, както и кой отбор ще отбележи най-много голове в даден интервал от време, под/над брой голове, в кое полувреме ще има повече голове, кой отбор ще отбележи първия или последен гол.

Естествено, най-голям обхват от маркети в Bwin виждаме главно в секцията с футболни мачове. Имайте на предвид, че отбелязваме разнообразието от пазари в оператора не само за класическите предварителни залози, но и за залозите в реално време. Истината е, че в секцията със залози на живо пазарите съвсем не са малко. От друга страна, напоследък виждаме и повишаване на броя пазари и в други дисциплини – тенис, баскетбол, волейбол и други. Тук интересни пазари са общ брой игри, кой ще победи в отделните сетове, ще победи ли играчът, който загуби първия сет, четен или нечетен ще бъде броят на точките в определен сет, ще бъде ли решен мачът в пети сет и много други.

Залагането в Bwin е вълнуващо именно защото можете да правите прогнози за повече детайли от дадено събитие, а не просто да прогнозирате конкретния победител. Тази възможност, определено, допада и на опитните играчи, и на начинаещите.

Изображение: Bwin