Като лидер на световния хазартен пазар от Bet365 не биха си позволили да оставят мобилната част от своята аудитория без опция до услугите си. Това важи не само за местните английски играчи, но за всички потребители – тоест от цял свят – на платформата. Разбира се, и ние, българите като активни клиенти на Bet365 имаме тази опция. В подробното ревю Бет365 Мобиле от Ефирбет сайта можете да видите всички предоставени ви възможности за игра в движение.

Съвсем накратко тук ще ви кажем, че мобилните потребители на Бет365 имат две опции за използването на услугите на оператора. Става дума за два различни достъпа. Единият е през универсалната мобилна страница. Другият е през мобилна апликация. А Бет365 са от букмейкърите, които са създали и двете, въпреки че на пазара все още има компании, които не си правят труда да разработват приложения и предлагат само мобилна версия. Истината е, че те губят…

Губят, защото практиката показва ясно: играчите много по-често избират мобилно приложение за казино игри и спортни залози. Същото се вижда и при Bet365. Категорично, повечето клиенти на оператора избират приложението вместо мобилната страница. Чудите се защо ли? Вижте някои от техните основателни причини да свалят апликацията, вместо да играят през браузер на Bet365 мобилната страница:

  • Мобилната апликация ви дава пряк достъп до услугите на Bet365. Много по-лесно, бързи и удобно е да кликнете върху иконата на приложението, намираща се на вашия начален екран на телефона, отколкото да влизате в браузър, пък да търсите страницата, пък да се логвате и така нататък. Да, това ви спестява време, а много често в света на спортните залози, точно както е в света на бизнеса, времето е пари!
  • Мобилната апликация на Bet365 разполага със специална екстра. Това са така наречените нотификации. За разлика от мобилната страница, в приложението ще ви известяват – и то в реално време – за последните новини, свързани с Bet365, но и за актуалните промоции, наличните оферти за залози, които по подразбиране биха ви били интересни. Нещо повече – тези нотификации ще ви напомнят и за някои важни за вас действия, за които бихте могли да забравите – да захраните акаунта си, когато изхарчите парите си в него, да изпратите документи за верификация, да проверите своя електронен фиш за уредените в него залози и така нататък.
  • Мобилната апликация на Bet365 е и в известен смисъл икономична. И двете опции за залози в Bet365 са безплатни – и през приложение, и през страницата. Тук става въпрос за друг тип спестяване. Всъщност, доказано е, че всички мобилни апликации използват много по-малко количество мобилни данни от мобилните страници. Това означава, че ако абонаментният ви план разполага с ограничено количество мобилен трафик за сърфиране в интернет, за вас със сигурност приложението е по-добрата опция.
  • Последно, но не по важност, интерфейсът на мобилното приложение на Bet365 е с една идея по-опростен, но и интуитивен от този на мобилната страница. Това означава, че всичко ще вършите по-бързо и с лекота!

Е, още ли се чудите кое е по-добре – мобилната страница или апликацията на Bet365?

Изображения: Bet365