Вероятно няма родител, който да не се е чувствал ядосан или безпомощен пред вида на надрасканите от невръстния му наследник стени. В такъв момент обикновено следва пълна забрана за упражняване на екпериментаторските художествени изяви. А децата недоумяват – те изобщо не са имали намерение да съсипват стените вкъщи, само са последвали естествената си нужда от себеизразяване.  

Върнете се сега назад във времето и си спомнете колко свободни и щастливи сте се чувствали вие като деца, докато сте шарили стените у дома. Извикайте онова първично усещане за свобода и възможност за изява. „Всяко дете се ражда творец – казва Пикасо. – Проблемът е да се запази такъв като порасне.“

Има лесен начин да опазите и стените, и творческия гений на детето си едновременно. Да, вече съвсем спокойно вие и малчуганът ви ще пишете и рисувате по стената. Чрез боите Escreo, които можете да нанесете в детската стая, в кухнята или в офиса – където си пожелаете.

Особено подходящи са за използване в училището или детската градина, където на едно място са събрани множество желаещи да се изявяват в областта на науката и изкуствата.

Също толкова приложими са в офиса – дори когато е малък. Стените му дават безкрайни възможности да разгръщате и развивате идеите си, без да ги слагате в рамка.
Напротив Escreo ви провокира да мислите извън рамката.

Можете да се ограничите с поставянето на бяла дъска, но може и да разгърнете мислите и пространството си и чрез боите Escreo да превърнете всяка желана от вас повърхност в място за писане, рисуване и споделяне на идеи.
Докато бялата дъска заема определено място в конферентната зала например, с боите Escreo можете да превърнете всяка повърхност (даже тавана и носещите греди) в покана за креативност и споделяне на идеи.

Чрез Escreo можете да създадете интерактивно място и в офиса. Всеки свободно може да визуализира своите идеи върху стената, използвайки въображението си без ограничения.  
По този начин най-малкото ще превърнете често безличното офис пространство в свой личен генератор на идеи, в място със собствен, индивидуален отпечатък и визия.

Така се стимулира изобретателността, подобрява се съвместната работа и се оптимизира пространството.

Всичко става много лесно – нанасяте боята върху избраната от вас повърхност, поставяте дизайнерската рамка за обозначение, след което напълно спокойно можете да пишете и рисувате по нея, защото имате възможност веднага след това да я почистите и да започнете наново.

Цветът е изключително важен дизайнерски инструмент. Възможностите за цветове, рамка и дизайн на Escreo са почти неограничени. Каталогът на Escreo предлага над 5000 цветове и нюанси. Това може да ви накара да се развихрите, но и да ви обърка в многообразие. Затова нашият екип е разработил психология на цветовете и може да ви помогне да постигнете съзвучие между зададените цели и методите за постигането им.

Като цяло цветовете от студената гама имат успокояващ ефект, настройват умозрително и внушават усещане за сигурност и спокойствие.
Топлите и ярките цветове на свой ред „енергизират“ пространството, внушават усещане за светлина, топлина и уют.
Лилавото пък се използва много в графичния и интериорния дизайн, за да внесе внушение за мистерия и магия. Почти 75 на сто от малките деца предпочитат лилаво пред всички други цветове, затова често се използва за насърчаването на активността им.  

В комплекта с боите Escreo ще намерите и необходимите за творческата ви изява маркери, гъба за почистване, спрей за ежедневно почистване, поставка за аксесоари и стикер за обозначаване на Escreo повърхността.
За да е бързо, лесно и приятно.

За още свежи и идеи и предложения посетете www.escreo.com.

Снимки: Escreo