След очарователните снимки на двамата си сина и техният начин на живот сред природата, в съчетание с домашния фермерски уют, руската фотографка Елена Шумилова се задълбочава в темата и създава серия от изображения, които акцентират върху връзката между децата и техните домашни любимци. Всяка фотография красиво улавя специалните моменти, споделяни от малките деца и техните "големи" приятели. И ако се вгледаме по-отблизо, ще разпознаем, че те са и визуален пример и за отношението ни като хора, към тези които обичаме за цял живот.

Снимките на Елена напълно изразяват дълбочината на връзката на човека с домашните любимци, по начин, по който думите никога не биха могли. Те разказват за чистите и много силни отношения с нашите кучета и котки, споделяни между членовете на хиляди семейства, навсякъде по света. Изключително трогателни, фотографиите съвършено пресъздават емоцията и значимостта на малките моменти, на които често се крепим, както и безценната красота на безрезервното приятелство.

1

2

3

4

6

7

8

9

"Домашни любимци са членове на нашето семейство и няма нищо по-естествено, и по-важно от желанието на човек да се грижи за някого, когото обича.", Елена Шумилова.

Снимки: Елена Шумилова