На 18-ти декември актьорът празнува своя 52-ри рожден ден

В Мисури, откъдето съм аз, не говорим за това, което правим. Просто го правим. Ако го обсъждаме, звучи като самохвалство.

Успехът е звяр. И всъщност поставя акцента на грешното място. Отърваваш се от много неща, разминаваш се леко, прощават прегрешенията ти.

Доволен съм, че изборите, които направих бяха истински, че открих жената, която обичам – Анджи, че създадох семейство, което обичам толкова много.

Не обичам да говоря за себе си. Дайте да поговорим за нещо важно.

Никога в живота си не съм прекарвал толкова много време с пола, както докато снимах „Троя”. Но с пола хич не е зле. По дяволите, съвсем не е зле.

Седмицата ми е разчетена съвсем просто – в пет от седем дни на гърба ми висят по три коли с папараци. Такава е сметката.

Веднъж се обадих на баба и дядо, а той каза – „Гледахме филм с теб”. „Кой?” – попитах аз. А той се провикна „Бети, кой беше тоя филм, дето хич не ни хареса?”

Уединение – това е, когато можеш да излезеш и поседиш на верандата сам.
Уединение – това е още, когато трябва да изхвърлиш боклука сам, защото няма кой друг да го направи.

Свободата на словото– мисля, че всеки трябва да има право на това. Но по-добре говорете с Анджелина. Тя ще ви разкаже много повече, отколкото аз.

Не е нужно да говориш за неща, които не знаеш. Затова не обичам да давам интервюта. Журналистите ме питат, какво мисля за Китай и Тибет. На кого му пука, какво мисля по тоя повод? Аз съм човек, който работи със сценарии. Аз съм възрастен, който си слага грим.

Никога не харчете пари за безумно скъпи матраци с всякакви екстри и други подобни глупости. Просто идете в магазина и си купете обикновен матрак. После си купете надматрачна стелка с мемори пяна – давам ви добър съвет, послушайте ме. Това е идеалният сън. Гарантирано блаженство. 

Снимки ~ Brad Pitt for V Magazine, Angelina Jolie & Brad Pitt for Vanity Fair magazine