Имената на албумите на Адел винаги са препратки към съответната възраст, на която ги е издала. Досега е реализирала три – "19", "21", "25". Водещият сингъл от последния й албум, издаден през октомври 2015 г., след почти четири годишно мълчание, "Hello", вече разби всички възможни класации по света - дебютира директно като №1 в HOT 100. На сайтовете за даунлоуд "по долар на песен" като iTunes, е продаден в 1.11 млн. копия само за първата си седмица. Това е най-бързо продавалият се сингъл в историята, след трибюта на Елтън Джон за принцеса Даяна "Candle in the Wind 1997".

Адел има репутацията на автор на най-разтърсващите песни за разбити сърца и раздели, но този път изглежда, тя е тази, която е разбила нечие сърце:
Здравей от другата страна
Обаждах се вече хиляди пъти
Да ти кажа колко съжалявам за всичко, което сторих
Но когато се обадя, изглежда никога не си вкъщи.

Последният ми албум беше посветен на раздялата, докато този е по-скоро за сдобряването, помиряването със самата себе си, наваксване на изгубеното време и равносметка за всичко, което съм направила и което все още не съм.

Сега, когато съм възрастен човек, изпитвам някакво любопитство към миналото си. Вече не сме деца. Това е вид поздрав към всички мои стари приятели, всички връзки, които съм имала, всичките ми стари учители, към самата мен, когато съм била на 7 или 8, а също и поздрав към всичките ми почитатели, за пътя който извървяхме заедно.

"Здравей от другата страна" може би звучи малко зловещо, сякаш съм мъртва, но всъщност имам предвид от другата страна на това да си вече зрял човек, да си се справил с тинейджърството и началото на двайсетте си години.

В песента се разказва за наранени чувства, но също и за това да останеш верен на себе си, което понякога е наистина трудно. "Здравей" е за желанието да си у дома и желанието да се свържеш с всички, които някога си наранил – включително себе си - и да се извиниш за това.

Vogue US March 2016

Модел: Adele
Снимки: Annie Leibovitz

Моден редактор: Tonne Goodman
Коса: Shay Ashual
Грим: Mark Carrasquillo