Когато имаш мечта и наистина вярваш в нея, независимо дали е свързано с рокендрол или с ядрена енергетика, не знам какво точно ти е нужно, за да я постигнеш. Но едно знам със сигурност, когато твоите родители или учители ти кажат: „Добре, стига глупости! Нека мислим реалистично...“, просто ги прати на майната си!

Когато се оплаквате от новото поколение, че са неудачници, помислете, възможно е сред тези тийнейджъри да са новите Guns N' Roses. Нашите родители също ни смятаха за обикновени пикльовци.

Опитвам се да изразя себе си чрез облеклото. Това е още една форма на изкуство. Не обръщам внимание на това какво мислят за мен околните по повод често променящия ми се външен вид.

Бих искал да кажа на всеки ученик: „Не пропускай часовете по икономика. Защото не е важно с какво мислиш да се занимаваш в живота – дали с изкуство или нещо друго, в крайна сметка всичко опира до умението да правиш бизнес.“

Когато бях дете натъпкваха Библията в гърлото ми и ме учеха, че трябва да се страхувам от Бог. Според мен това не е нормално. Не знам дали има Бог, но истината е, че мен не ме е страх от него, защото знам, че страхът живее там, където няма любов и любовта вирее само там, където няма страх.

Ако бях Бог ¾ от вас щяха да бъдат жени, всички останали – пици.

Много музиканти живеят на принципа: „Качете ме в колата и само ми кажете в кой град се намираме.“ Но те не са нищо друго освен дресирани маймуни, които всъщност казват: „Качете ме на сцената и аз ще направя всичко за вас.“ В девет от десет случая този принцип се обръща срещу тях и ги удря право в лицето. 

Снимки: Musikexpress, Mstars News - Music Times, WWD, GQ.com, Vogue, Pinterest