Mercedes-Maybach 6 Cabriolet

Харесват ли ви автомобилите Тесла? Мислите ли, че са най-добрите сред електрическите коли? В такъв случай добре погледнете този невероятно красив луксозен автомобил от Mercedes-Benz. Мощният и елегантен Mercedes-Maybach 6 Cabriolet е начинът, по който Mercedes виждат електрическите превозни средства на бъдещето. Блясък и великолепие, разбира се.

Поглеждайки това произведение на изкуството, което инженерите на Mercedes-Maybach са сътворили, осъзнавате, че Тесла нямат много голям шанс. Поне не в областта на стила.

С дългия си преден капак колата визуализира изображенията на великолепните луксозни кабриолети от 30-те, 40-те и 50-те години. Задницата напомня външния вид на класическите луксозни яхти. Плаващите контури на кабината са проектирани да откриват луксозния салон до 360 градуса. Вътре покритието е от бяла кожа Nappa с преплетена златна нишка.

Задвижването е с електрически мотор с мощност 750 конски сили. Може да ускорява за по-малко от четири секунди и достига максимална скорост 250 километра в час.

Има максимален диапазон от малко повече от 320 километра за едно зареждане. 

Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet: Revelation of luxury

Снимки: Mercedes-Benz