Най-голямата грешка, която могат да направят родителите - да заченат детето си на лоша музика | Eйми УАЙНХАУС

Родена на 14 септември 1983 г. в Лондон

Ейми – талантливата, непокорната, различната. Гласът, който докосваше сърцата и разби милиони от тях, напускайки този свят едва на 27 години.

1

Не ми е нужна ничия помощ. Защото ако аз сама не мога да помогна на себе си, никой друг не би могъл.

Болшинство от хората на моя възраст прекарват безкрайно дълго време, размишлявайки за това, какво ще правят в следващите пет или десет години. Ето какво – времето, което те губят в размишления, аз оползотворявам в пиене.

2  3

5  6

7  8

9  10

В един момент твърде много се увлякох по алкохола. В крайна сметка, с негова помощ всичко изглежда по-добре. Например: гледаш телевизия – чаша вино, готвиш вечеря – чаша шампанско...

Пиша само за нещата, които съм преживяла самата аз – за неща, които не мога просто, ей така, да зачеркна в миналото. Слава Богу, аз съм склонна към саморазрушение, така че, теми за моите песни винаги ще се намерят.

Не съм религиозна. Макар да знам, че вярата дава на хората сила. Но аз вярвам в съдбата и вярвам, че всичко в живота ни се случва не случайно, а поради някаква причина. Не е нужно да вярваш във висшите сили заради това.

Създаването на музика – това е като да отидеш на вечеря. Трябва да действаш постепенно и плавно, а не да се нахвърлиш върху всичко на масата.

11  12

13  14

19  20

21  22

Не съм от тези, които се опитват да грабнат своите 15 минути слава. Аз съм просто музикант и се опитвам да бъда честна.

Съгласна съм с тези, които казват, че съм талантлива. Но, аз съм се родила не за да пея – съвършено откровена съм. Родена съм, за да бъда жена и майка. И да се грижа за семейството си.

Не осъждам случайният секс. Разбирам, че нищо хубаво няма в това, че одобрявам изневярата. Но ми се струва, че това е като да попушиш малко марихуана – нищо сериозно.

Няма никакъв смисъл да казваш друго, освен истината.

23  27

25  26

16

15

17  18

Ако се гримирам твърде силно, всичко ще приключи с това, че просто ще заприличам на лелка. А аз искама да остана себе си!

Не съм никакъв борец. Но ако някой ме притисне до стената, ще му счупя главата.

Наоколо има толкова много лоши хора – всичко това е, защото нямат приятели. Общуването с хората – с майка ви, баба ви, кучето – това е най-хубавото, което може да се случи в този живот. С изключение на обувките и чантите, разбира се.

Татусите никога не са твърде много.

Ако има извънземни и те имат някакво чувство за хумор, повече от всичко, навярно биха се смели на това как се занимаваме със секс.

Amy Winehouse - Back To Black

Снимки ~ genius.com, gentside.com, 99images.xyz, ew.com, forumsevgisi.com, pinterest.com

42855 Преглеждания