„Агресивният, материализиран до крайност сапиенс на неразумната цивилизация, ще бъде заменен от „новия човек, носител на Христова душа.“

За новите времена на планетата 

Който преживее изпитанията, благословен ще е. Хомо сапиенс не е пред реквием. Светът ще стане по-съразмерен, чист и нов. Оцелелите ще имат обновена, съответстваща с хармонията на Космоса и Природата стойностна система…

С предстоящите гибелни катаклизми ще настъпи поврат в ценностната система и тенденции на развитие. От промените не бива да се боим. Ще разкрият неосветената страна на Силата. След родената в Америка шеста раса се задава много по-извисена - седма. Манипулаторите ще са овъзмездени. Егоизмът - също.

Катаклизмите ще сменят една генерация с друга. Агресивният, материализиран до крайност сапиенс на неразумната цивилизация, ще бъде заменен от „новия човек, носител на Христова душа.

Светът ще се окопити. Човечеството ще съхрани пулсацията на живота. Духовността ще възвърне Човечността.

Промяната е за добро. Ще се отърсим от старото. Нова Сила ще разцъфти върху отломките на Глобалната, устремена към материални блага империя, рушаща Земята, която ги осигурява. И край на природното замърсяване.

Всеки, търсещ развитие, със светулка ще намери пътя. Ако ли не и на слънце няма да го види.

Техниката постепенно ще започне да отмира. За да отстъпи път на Духа. Светът ще се промени. Науката ще се насочи към пренебрегваните, необясними доскоро явления, каквито са Душата и Духа. Успешно ще ги разкодира.

В бъдните времена ще ни се „даде“ Мъдрост да щадим Майката-природа. Ще се премине към неунищожаваща живота техника. Ще се узнае – обитавайки високи сгради, отдалечаваме се от полезното излъчване на Земята, зареждащо с животворна сила. Виждам, хората след столетие (казано 70-те години) ще обитават жилища не по-високи от четири етажа. С равни покриви. В синхрон с естеството на природата и на човеците едни с други. Границите на държавите ще избледнеят.

След XXI век родът на сапиенса плавно ще приключи с техническия уклон. Науката ще завоюва нови, много по-изумителни успехи в други области. Ще се установи – съществуват по-високи скорости от тази на светлината: Това ще е най-късно до около 2150-та година. След изживените природни сътресения укрепнало, възстановено, Човечеството ще възвърне Духовността. И тук ще завоюва звездни висоти.

След етап на небивал цъфтеж и възход, темповете на развитие на техниката постепенно ще се забавят. Вече споделих – ще стигне до някъде. Няма да има какво ново да открива и внедрява. Тогава ще настъпи оня немислим за нас етап, когато безславно ще се срине. Окончателно отпаднала, ще бъде захвърлена като ненужна, така както днес, примерно, е с парната машина. Пред човешкия род ще се разкрият още по-примамливи перспективи, но вече от друго естество. Това ще е краят на „машинния интелект“. Виждам – периодът не е далеч. Техниката някога бе създадена, за да разполага Човечеството с повече време за себе си. С ръка на сърце, честно отговорете – така ли е? И каква бе цената за това? Не опустоши ли тя душевността ни? Висшите космически същества не се нуждаят от машинни придобивки така, както за нас отдавна са излишни копието и стрелата, без които животът някога е бил немислим. На човека предстои неудържимо духовно развитие.

Белите хора все повече ще редеят. Нашата раса много е дала и още много, ама много-о-о-го ще даде на Човечеството. В неоткроилите се на хоризонта години на предстоящата суперцивилизация, нейните представители все повече ще се превръщат в малцинство.

Жълтите имат много по-древна култура, дисциплина и открай време афинитет към техниката. Стремежът към духовност у източните народи е силно изразен. Японците понастоящем са водещи в роботиката. Жълтата раса тепърва предстои да вземе връх. И това е за добро. В оная далечна епоха войните отдавна ще са отминали. Необратимо.

Виждам, ще настъпи онази дивна хубава хармония между людете. Но трябва да минем сега този период, който като че ли е препънка, забавяне на времето. Ясно ли е? Защото то е като камък на препънка. Дадени неща ще се преживеят  и тогава вече ще настъпи духовното при човека. Това ще стане от 2025 до 2030 година.

Още дълги години на планетата ще кипи плодотворен, много по-разумен от настоящия живот. Отвъд сътресенията, Човечеството ще е обладано от ново светоусещане. Не ще си въобразява, че владее природата.

Двадесет и първото столетие ще бъде вододелно за прогреса на сапиенса. Към 2100-та година ще настъпи ерата на Духовния човек. Още към 2050-та ще започне зараждането й. Все повече хора ще са духовно зрящи. С 2100-та на Земята ще приключи третият цикъл от развитието на Човечеството след Христа и ще започне четвъртият. Задават се бурни промени – пред мен се разкрива обновена до неузнаваемост епоха. Духовността, творяща чудеса, ще замени господстващия груб материализъм. 

От: „Зеница към Вселената. Свръхфеноменът Слава Севрюкова“, Христо Нанев
Източник: slava-sevrukova.com
Снимка: kosmicheskovreme.com