Безцеремонният мотивационен лектор Лари Уингет, който е благодарен за всички гадости, случили се в живота му - за добро. 

Когато съзнанието ми забрави да се съсредоточи върху правилните неща и в него пропълзят съмнения, чета тази декларация няколко пъти дневно. Ако не ви се струва подходяща за вашия стил, напишете своя собствена. Казвайте нещата, които имате нужда да чувате, за да ви помогнат да създадете живота, който искате. 

ДНЕС 

Днес с благодарност приемам всички добри неща, които идват към мен. Този  ден е изпълнен с вълнение, любов, енергия и здраве и благоденствие. Днес хората ми се обаждат да им бъда в услуга и аз отговарям, като им давам най-доброто от себе си. 

Днес аз мисля и практикувам здраве в моя живот, отказвайки да приема нещо друго освен съвършено здраве. Днес аз приемам изобилието и благоденствието, които са мои, и с готовност ги споделям с другите. 

Днес аз се съсредоточавам върху мига и не отделям мисли за миналото или бъдещето. Днес прекарвам деня, наслаждавайки се изцяло на онова, което правя. Днес ще се изпълня с любовни мисли и действия към всички хора и към мен самия. 

Днес ще прекарам деня, оценявайки високо и благодарейки за онова, което имам. Този ден, този час, тази минута, този миг са всичко, което имам, и аз избирам да ги използвам, празнувайки! 

Избрано от: „Спри да хленчиш! Размърдай си задника“ , Лари Уингет, ИК Кръгозор 
Снимки: larrywinget.com