„Като цяло са фокусирани върху това да помагат на другите, да не създават карма и по възможност да остават незабелязани.“

Долорес Кенън (1931 – 2014) е регресивен хипнотерапевт и изследовател на парапсихичното, документиращ „изгубеното“ знание. Започва да се занимава с хипноза през 1968 г., а с терапия на минали животи и регресии през 1979 г. Изучава различните методи на хипноза и разработва своя уникална техника, която впоследствие преподава по целия свят. Американката е автор на множество книги, които ни помагат да открием и осъзнаем защо определени събития се случват в живота ни. Според нея дълбочинната част на съзнанието ни е и най-великият източник на сила, съществувал някога. В своята 40-годишна практика Долорес Кенън установява повтарящи се характеристики при определени свои клиенти, които категоризира в три вълни. „Целта на трите вълни е двойна. Първо, да променят енергията на Земята, така че тя да избегне катастрофа. И второ, да помогнат за издигането на енергията на хората, така че те да могат да се възнесат със Земята в следващото измерение“, споделя Кенън в книгата си „Трите вълни доброволци и Новата Земя“ (Изд. Възнесение)

(Children's Heads Pierre Auguste Renoir)

Трите вълни (2011 г.)

Установяването на приблизителната възраст на всяка от трите вълни стана, докато провеждах сеанси с много стотици хора. Всички те разказваха едни и същи неща относно настоящия си живот и всички те се връщаха до едни и същи ситуации по време на сеанса. Така че започнах да им правя приблизителна категоризация в съответствие с настоящата им възраст.

На първата вълна от тези души, които в момента са в късните си 40 до ранните си 60 години, им е било най-трудно да се адаптират. Те не харесват насилието и грозотата, които откриват в този свят, и искат да се завърнат „у дома“, макар че нямат представа съзнателно къде би могло да е това. Емоциите ги разстройват и дори парализират, особено силните емоции като гнева и омразата. Те не могат да търпят да бъдат край хора, които ги проявяват. Подобни емоции оказват драматично въздействие върху тях – сякаш емоциите са им чужди. Свикнали са с мира и любовта, тъй като именно това са състоянията, в които те са пребивавали там, откъдето са дошли. Макар и да изглежда, че тези хора имат хубав живот, любящо семейство и добра работа, много от тях се опитват да се самоубият. Изглежда, че няма логическа причина, но те въпреки това се чувстват изключително нещастни и не искат да са тук.

Втората вълна в момента са в своите късни 20 и 30 години. Те вървят през живота с доста по-голяма лекота. Като цяло са фокусирани върху това да помагат на другите, да не създават карма и по възможност да остават незабелязани. Те са описвани като антени, фарове, генератори, проводници на енергия. Дошли са в нашия свят с уникална енергия, която оказва огромно въздействие на околните. Те нищо не трябва да правят. Просто трябва да бъдат. Казвали са ми, че дори само като вървят през претъпкан Мол или магазин за хранителни стоки, енергията им въздейства на всеки, с когото влязат в контакт. Толкова силна е тя, но, разбира се, те не осъзнават това на съзнателно ниво. Парадоксът е в това, че макар от тях да се очаква да въздействат на хората с енергията си, те всъщност не се чувстват добре сред хора. Толкова много от тях си стоят вкъщи уединени, за да избегнат да се смесват с другите; дори работят от домовете си. По този начин те осуетяват целта си. Много от представителите на първата и втората вълна не искат да имат деца. Подсъзнателно те осъзнават, че децата създават карма и не искат да имат нищо, което да ги върже тук. Искат просто да си свършат работата и да се махнат оттук. Много от тях не се женят, освен ако нямат достатъчно късмет да намерят някой друг от собствения си вид.

Третата вълна са новите деца, много от които в момента са в пубертета. Те са дошли в нашия свят с цялото необходимо знание на несъзнателно ниво. В момента се изменя ДНК на всички по Земята и се променя, за да може да се адаптира към новите вибрации и честоти. Но ДНК на новите деца вече е изменена и те са подготвени да продължат с малко или без никакви проблеми. Разбира се, много от тези деца биват неразбрани от училищата и за съжаление биват третирани с лекарства. Според един скорошен медицински доклад на 100 милиона деца погрешно им е била поставена диагноза СДВХ (Синдром на дефицит на вниманието и хиперактивност) и са им били предписани „Риталин“ и други лекарства. На тези деца им няма нищо. Те просто са по-напреднали и действат на различна честота. Тъй като са толкова интелигентни, те лесно се отегчават в училище. Казвали са ми, че те се нуждаят от предизвикателства, за да се поддържа интересът им. Тази група е била наречена „надеждата на света“. Някои от тези деца са само на девет или десет години, а вече са завършили колеж. Те създават организации и, удивително, това са организации за подпомагането на децата на света!

Веднъж „ги“ попитах защо на първата вълна й е било най-трудно. Те казаха, че някои е трябвало да бъдат пионерите, прокарващите пътеката, тези, които да покажат пътя. Те са прокарали пътя, който е щял да улесни останалите да ги последват.

Избрано от: „Трите вълни доброволци и Новата Земя“ (книга 1), Долорес Кенън, Изд. Възнесение, 2011
Изображение: Children's Heads Pierre Auguste Renoir; chinaoilpaintinggallery