„Русия никога не ще рухне. Напротив, през 21 век отново ще възвърне световното си могъщество. Славяните никога не ще изчезнат от лицето на Земята.“

За бъдещето на Земята, ролята на източните народи, територията на България, съдбата на Русия и САЩ, с пророчествата на свръхфеномена Слава Севрюкова („Зеница към Вселената. Свръхфеноменът Слава Севрюкова“, изд. Факел експрес).

(1902 ~ 1991)

За Земята

Земята, колкото да не е приемливо за някои, е разумно създание. Диша с оредяващите бели дробове на горите, които безжалостно сечем. Рее се, забързано устремена в заклетия си ход. И сякаш не забелязва какво вършим с нея.

Земята е пренаселена. Нарушено равновесие между нашия и Отвъдния свят. Милиони и милиарди за кратко ще преминат в Отвъдността. Намаляло, но възродено, Човечеството след това ще поеме по нов духовен път.

Не мислете, че земята, по която ходите, ще е все земя… Оцелелите ще са горе, по високото. Затова България – преобладаващо планинска страна – по-слабо ще пострада при бедствията.

За източните народи

Източните народи са с по-силен уклон към Духовното. На тях, запомнете добре това, принадлежи Бъдещето. Америка – „цивилизацията на залеза“ – доколкото виждам, ще даде огромни познания на Човечеството, но земната кора ще претърпи промени…

Значима част от придобивките в духовното развитие на цивилизациите произлизат от бялата раса. Тепърва Изтокът предстои да обогати света с големи умове. Да го промени неузнаваемо.

Водещите открития на Човечеството в ония години ще идват все оттам. Задават се колосални трансформации. Виждам – жълтата раса тепърва ще вземе връх.

Жълтата раса и източната култура тепърва ще влеят Разум и Духовност в Човечеството. Светът ще поеме към нравствено въздигане. Едва тогаз успешно ще се заработи за надмогване тъмните страсти и проявления на човешкия дух.

За територията на България

Не мислете, че земята, по която стъпвате, ще е все българска. Някога значителен къс болезнено ще се изтръгне от живата й жилава плът… От югоизточна България…

Това ще са нелеки изпитания. Страната ни ще е пред опасност от загуба на държавността. Ударът обаче няма да се приеме толкова страдалчески от народа, защото границите между държавите в ония години ще са размити…

Ще бъдат направени и опити части от североизточна България да отидат към Турция.

Едва след позорния акт на разцепване на страната, загрижената за собственото благоденствие политическа класа изведнъж ще се стресне и посъживи. Ще се осъзнае и замилее за позабравеното „отечество любезно“.

Народностната ни карма ще приключи, когато парче земя се откъсне от България. Горчива орис. Едва подир това ще настъпи известно благоденствие за изстрадалия народ.

Докато Европа слисана умува какво да предприеме за осиротялата ни държава, някои политици ще бъдат съдени за поредната, може би най-страшна национална катастрофа. Мнозина ще заплатят с лихви греховете си. От тоз миг нататък властниците ще станат изключително внимателни към събитията в страната. В периода, когато същата тази Европа объркана се двоуми как да реагира, сърбите състрадателно ще ни подадат ръка. Ще ги приемем като братя.

За Русия

Русия никога не ще рухне. Напротив, през 21 век отново ще възвърне световното си могъщество. Славяните никога не ще изчезнат от лицето на Земята. Отредена им е водеща духовна мисия в предстоящите съдбини на човешкия род.

Задават се не толкова кръвопролитни интервенции, колкото борби за надмощие. Но… Виждам – между Русия и Китай кръв ще се пролее. Ще има сериозно стълкновение… за богатствата на безбрежния Сибир. Кармата на народите движи света. Малко от тях са лишени от нея – такава е Швейцария. По-незначителна е на Швеция…

Русите някога си позволиха чудовищен експеримент с лазерно оръжие срещу Китай (сблъсъкът за остров Халкин хол през 70-те години). За миг там бяха изпепелени земя и хора. Това все някога ще трябва да се плати.

За САЩ

Висшата Светлина допусна появата на тази държава. Предначертана й е значима роля в създаването на шестата раса. От нея по-късно ще се разпръснат умове-бисери широко по Земното кълбо. За съжаление оттам ще плъзне, ще поеме да воюва и Злото… Краят на двадесети век ще се ознаменува с чудовищно сатанинско проявление. Тогава ще се развихри огромен тъмен дух в човешки облик. Очите на света с изненада ще се вперят в него.

Тежестта на световното развитие понастоящем е в Щатите. В тази могъща страна ще се извършат едни от най-значимите световни научни открития.

Щатите, славна страна, за съжаление е носител и на опасни язви – насилие, ламтеж за богатства на всяка цена. Светлината открай време изгрява от Изток. Западът ярко блести по залез слънце…

Самоувереността в собствената недосегаемост на „силните на деня“ ги прави уязвими. Задава се рязък обрат.

Из: „Зеница към Вселената. Свръхфеноменът Слава Севрюкова“, Христо Нанев, изд. Факел експрес, 2007
Снимка: kosmicheskovreme.com