Какво си представяте, когато чуете думата „фестивал"? Музика, танци, питиета...? Е, днес ще ви представим един малко по-необичаен, който всъщност няма нищо общо с общоприетото схващане за фестивал. Добре дошли на „The International Highline"! Това е може би най-невероятното преживяване, за което някога сме чували. Стотици хора лежат в удобни хамаци, опънати над бездънните пропасти на италианските Алпи.

Участниците наричат себе си "мързеливци", но всъщност това си е много екстремен спорт, който се различава от ходенето по въже само по това, че въжето е леко сплескано и на него се балансира малко по-лесно.

Смелчагите прекарват по-голямата част от дните и нощите върху хамаците, докато се любуват на великолепна природа. Разбира се, фестивалът предлага и обичайните забавление – бар, вкусна храна, страхотни музикални джем сешъни, йога за екстремисти и парапланеризъм.

SleepingonHammocks01-800x532SleepingonHammocks02SleepingonHammocks03SleepingonHammocks04SleepingonHammocks05SleepingonHammocks06SleepingonHammocks07SleepingonHammocks08SleepingonHammocks09SleepingonHammocks10SleepingonHammocks11SleepingonHammocks12SleepingonHammocks13SleepingonHammocks14SleepingonHammocks15SleepingonHammocks16