Филмовите жанрове, сюжети и истории са много, но има неща, които ги обединяват и могат да ни развеселят по всяко време. Ето какво избрахме за вас с холивудски адрес.

unnamed 1

1. Колкото по-силно се ненавиждат мъжът и жената в началото на филма, толкова по-вероятно е да се влюбят един в друг до края.

2. Ако сте блондинка с изкусителна външност, то много по-бързо от всички останали ще се сдобиете със слава на световен експерт по ядрено оръжие още на 22 години.

3. Всички спални са със специални завивки, имащи L – форма, която прикрива жените до раменете, а мъжете върху тях само до кръста.

4. Докато се намира сама у дома с привидение или чудовище, жената е длъжна да изследва всички източници на подозрителен шум, облечена единствено и само по бельо.

5. Дори след 20 години съвместен живот, съпрузите продължават да се целуват страстно на всеки пет минути.

6. При провеждане на каквато и да е полицейска акция, полицаите неминуемо поне веднъж посещават стриптийз клуб.

7. Когато изключвате светлината, за да заспите, то във вашата стая все още ще се вижда добре, при това в красиви сини цветове.

8. Телевизионните новини по правило предадат информация, която ви е извънредно нужна, и която ви хваща точно в момента, когато пускате телевизора си.

9. Кашлицата обикновено е симптом за неизлечима болест.

10. Всяка ключалка може да бъде отключена лесно с кредитна карта или прост кламер, но не и когато става дума за горяща къща, в която има останало дете. Там борбата е голяма.

11. Всеки компютър стартира в рамките на 2 секунди.

12. Червилото за устни никога не се изтрива, дори да сте на скуба дайвинг.

13. Всеки човек, събудил се от кошмар, сяда рязко в леглото си и започва да диша тежко.

14. Ако нещо излъчва радиация, тя непременно свети в зелено.

15. Всички телефонни номера в САЩ започват с 555.

16. Независимо колко много е пострадал космическия кораб, неговата вътрешна гравитационна система никога не се поврежда.

17. Всички говорят на английски, независимо откъде са дошли. Дори пришълците от Космоса, независимо, че никога не са посещавали Земята.

18. Всички писатели са богати, всички издателски компании са бляскави, а всички художници имат невероятно добре осветени студия и живеят на последния етаж.

19. Когато се разплащате в такси, никога не гледате апарата – просто бъркате в джоба и давате. Сумата винаги е точна.

20. Няма никакво значение, колко врагове ви нападат, ако владеете техниката на бойните изкуства. Вашите врагове търпеливо ще чакат, танцувайки наоколо, докато вие не ги пратите един по един в нокаут.

21. Никога нямате проблеми с паркирането, когато спирате пред всяко важно за вас учреждение.

22. Новородените деца са в състояние да бърборят, сами да се преобръщат и да държат главата си изправена.

23. Само една клечка кибрит е достатъчна, за да освети стаята като стадион.

24. Шесторазрядните пистолети стрелят по 30-40 пъти без презареждане.

25. Айфеловата кула се вижда прекрасно от всяко прозорче на Париж.