Сигурни сме, че сте се нагледали на нелепи обяви, предлагащи нелепи стоки и услуги на още по-нелепи цени. Спомняме си преди време във Facebook се въртеше обява, в която се продаваха истински кожи от драни котки! След шумната реакция на потребителите и природозащитниците, жената побърза да махне публикацията си, но пък последователите й сякаш се размножиха със силата на разгонено стадо бълхи.

Решихме да направим експеримент и да видим колко абсурдни обяви могат да изскочат от Prodavalnik в рамките на един час. Ето някои от най-нелогичните, стряскащи и същевременно комични актуални афиши, на които попаднахме.

prodavalnik1

Ето на това му казваме добра оферта! На такова „конче" човек би се люляяяяяяяяяял, люляяяяяяяял...

prodavalnik6

Какво е общото между такива обяви и дребния шрифт в договорите с мобилните оператори? Същината на текста винаги остава незабелязана и накрая все някой се чувства подведен!

prodavalnik7

Можем само да се радваме, че по-голямата част от ромската общност не може да чете!

prodavalnik3

Този мъж определено знае как се привличат жени!

prodavalnik5

Няма такова нещо като безработица! Има липса на въображение!

prodavalnik8

Фолк вагин – термин за начинаещи чалга певици?

prodavalnik2

А по същото време в Русия: „Двама руснаци бяха осъдени за контрабанда на 100 тона бивни от мамути, открити във вечно замръзналата Северна Русия." Очакваме скоро обява за продажба на абажури от кожа, произведени в Третия райх.

prdavalnik4

Миличка, а танцуваща мечка или дресиран крокодил не искаш ли? Тази обява не е смешна, всъщност е доста тъжна, защото отразява една притеснителна статистика за дивите животни в плен, третирани като плюшени залъгалки.

prodavalnik10

Поредната обява на ултра, мега, гига уникална, рядка вещ, със също толкова „уникална" цена, която може да се открие във всеки втори средностатистически панелен дом.

П.С. Убедени сме, че много от вас могат да покажат далеч по-големи шедьоври от сайтовете за обяви, така че, не се колебайте да ги споделите с нас! :)