guardian-angel-protecting-children-near-a-ledge

Според Karen Noé световно известна лечителка, духовен водач и теолог, всеки един от нас има свой ангел хранител. Но той, противно на много схващания, съвсем не е задължително да бъде някой от Божите ангели и архангели. Това може да духът на наш почитал роднина или дори напълно непознат, с който сме свързани кармично или иначе казано – сродната ни душа. Сигурни сме, че не веднъж ви се е струвало, че там някъде, в пространството, съществува нещо или някой, който ви закриля. Как обаче да разберете кой всъщност е той? Ето какво съветва Noé.

Попитайте го!

За да разберете името на своя истински ангел пазител трябва просто да го попитате. Това на мнозина може да звучи твърде налудничаво, но стотици хора твърдят, че именно така са разбрали кой ги пази. За целта е нужно да се усамотите, да се изолирате от всякакви шумове и неща, които могат да ви разсеят (едно от най-подходящите моменти за това е вечер в леглото преди да заспите), да освободите съзнанието си и да се отпуснете колкото се може повече. Призовете наум своя ангел... И слушайте! Някои хора споделят, че първоначално в мислите им се е завъртяло име, което не им говорело абсолютно нищо и дори не било съвсем ясно. Но след няколко секунди името звучало все по-силно в главата им.

Следете знаците!

Karen Noé твърди, че нашите ангели често ни изпращат знаци, които ние не винаги забелязваме. Затова трябва да бъдем по-наблюдателни. Ако забележите, че непрекъснато срещате по билбордове, реклами, песни, списания и прочие едно и също име, което по необясним начин ви се набива на очи, то е почти сигурно, че това е името на нашия ангел хранител.

Както вече споменахме напълно възможно е името изобщо да не ви звучи познато. Ако вътрешният ви глас обаче ви дава сигнал, проверете в родословното си дърво дали нямате някой прароднина с такова име. Но дори и да не откриете такъв, все пак не забравяйте, че вашият ангел пазител може да е напълно непознат.