Природните стихии освен страшни, могат да бъдат и изумително красиви! Това доказа японският бранд Sony, който засне уникална реклама в Коста Рика. Компанията симулира изригване на вулкан, разположен недалеч от градче в страната, от който вместо лава се изсипва удивителна вълна от 8 милиона цветни листенца.

Разноцветният, ароматен дъжд, който обсипа града, беше заснет със специални камери на Sony, за да се популяризират новите телевизори Sony 4K Ulta HD. Компанията ги представя като четири пъти по-детайлни в картината си от Full HD телевизорите и посочва, че разделителната им способност е 3840 x 2160 пиксела.

„Осемте милиона венчелистчета символизират броя на пикселите на телевизорите. Рекламата е дори още по-впечатляваща, като се замислим, че не е създадена изкуствено с компютърни графики. Тя е напълно реална", коментират блогърите в Creative Criminals.

Вижте тези спираща дъха кадри!

flower-petal-explosion-sony-4k-ultra-hd-1flower-petal-explosion-sony-4k-ultra-hd-2flower-petal-explosion-sony-4k-ultra-hd-3flower-petal-explosion-sony-4k-ultra-hd-4flower-petal-explosion-sony-4k-ultra-hd-6flower-petal-explosion-sony-4k-ultra-hd-7flower-petal-explosion-sony-4k-ultra-hd-8flower-petal-explosion-sony-4k-ultra-hd-9