Започнете с уикенда и отслабнете без глад и диети с 20-30 % за една година!

Знаете ли какво е ЛъкиФит Уикенд? Опитайте и ще видите - пълна отмора в комфорта на петзвезден хотел, изумително красива планинска природа, развлечение и приятни изживявания! А освен че ще се заредите с енергия за новата седмица, ще се запознаете и с цялостната програма ЛъкиФит; тя ще ви хареса и ще изберете по-дълъг пакет. Впрочем може и директно да се включите в някой от тях: ЛъкиФит Стандарт, ЛъкиФит Плюс, ЛъкиФит Бюти, ЛъкиФит Антистрес.

ЛъкиФит е единствена по рода си профилактична програма за трайно и здравословно отслабване, и поддържане на телесното тегло без гладуване и диети.

Тя обаче е полезна и за хора с нормално тегло, които искат да прочистят организма си от токсини, да вдигнат тонуса си, да повишат физическата си издръжливост, да подобрят общото си здравословно състояние, почивайки си в луксозен хотел. Това предлага например пакетът Лъкифит Антистрес. ЛъкиФит Бюти пък съчетава антистрес и отслабващия ефект на програмите ЛъкиФит с иновативните терапии за подмладяване и стягане на кожата, редуциране на целулита и подобряване на обиколките в проблемните зони на тялото. Според желанията, има и ЛъкиФит Плюс. Въпреки всичките тези възможности обаче, да не забраняме, че ЛъкиФит е здравословен начин за отслабване без диета и поддържане на теглото, а базовата програма за отслабване, антистрес и детокс, е ЛъкиФит Стандарт. Освен прекия ефект, програмата ще ви научи как да премахнете вредните си навици - неправилно хранене, обездвижване, непълноценна почивка, и т.н., и да започнете здравословен начин на живот.

ЛъкиФит предлага 7 и 14-дневни курсове, при които още първата седмица ще намалите теглото си над 4 процента, а втората - над 6 процента. А с наученото по програмата, ще можете за една година да отслабнете с 20-30% и да запазите това си тегло! Ефектът е доказан и програмата има много почитатели още от създаването й през 2008 година.

Цялата програма протича в Апартхотел Лъки Банско под лекарски контрол, това всъщност си е център за отслабване. Ще ви бъдат направени нужните изследвания, необходимо е участниците да бъдат в добро здравословно състояние, без тежки заболявания. При някои заболявания по преценка на лекарите на програмата, може да се намали физическата активност. Ще бъдете настанени в самостоятелно студио с пълна шумоизолация, наличние на кухненски бокс, телефон, сателитна телевизия, безплатна безжична интернет връзка, мини-сейф, мини-бар, баня с вана, халати и козметика. Плюс всевъзможните екстри по водещите хотелски стандарти, които предлага луксозният хотел Лъки Банско. В програмата основно се залага на две неща - правилно хранене и физическа активност. Здравословното, разнообразно и вкусно меню се съставя от специалистите на ЛъкиФит. В различните варианти храненията са по 3 или 4 пъти на ден. При предварителна заявка, менюто се съобразява и с евентуален специфичен хранителен режим - вегетарианство, веганство и др. Всеки ден се приема жива вода, зеолит и сокове от плодове и зеленчуци, със запазен ензимен състав. А физическите натоварвания всъщност се възприемат от участниците повече като забавления. Има всекидневна гимнастика, която съчетава упражнения от различни спортове и гимнастики като Пилатес, йога, каланетика, Тае- бо, каланетика и др.; китайска дихателна гимнастика; български народни танци и латино-танци с професионални инструктури; ежедневни планински преходи с водач сред изумително красива природа; конна езда в планината; ползване на закрит басейн с джакузи, сауна и парна баня всеки ден, екскурзии… Както споменахме обаче, програмата цели дългосрочен ефект, така че са включени беседи по темата „Наднорменото тегло“. В крайна сметка ще можете да промените собствения си режим и да приложите сами върху себе си наученото и практиката в програмата, за да поддържате започнатото с ЛъкиФит.

А какво по-хубаво от това да сте здрави, свежи, заредени позитивно?

www.luckyfit.eu

Снимки: ЛъкиФит

9895 Преглеждания