Може ли здравословното хранене да бъде хем вкусно, хем забавно?

Може ли здравословното хранене да бъде хем вкусно, хем забавно? Това е въпросът, който всяка майка си задава в момента, в който реши да започне да учи детето си кои са полезните храни и как трябва да се комбинират. И понеже малчуганите научават най-много за света, докато играят, тази пролет BILLA и Джейми Оливър имат една специална изненада за всички, които искат децата им да растат здрави и щастливи - специален стикер албум. "Градината на Jamie" е нещо повече от книжка, която забавлява малчуганите. В нея и родителите, и децата могат да намерят супер трикове за вкусни и здравословни сандвичи, стилни подсказки как да приготвим бързо суперздравословна храна и изобщо  как да се забавляваме, докато готвим.

Витамини, супер сила и живителната енергия на естествените продукти - темите в албума са повече от интересни и често не само децата, а и родителите са в плен на тези поучителни истории, които ни разказва Джейми Оливър - човекът, който накара света да се замисли какво трябва да яде.
Затова и от екипа на BILLA се включват в инициативата за по-добра храна за нас и нашите деца, като учат най-малките как сами да правят своя избор на добра и естествена храна - такава, каквато можете да намерите в магазините на BILLA.

Но как да накараш един мъник да повярва в силата на витамините, ако не му покажеш откъде точно идват те? За да помогне на родители и деца в мисията им да живеят по-здравословно, Джейми Оливър създава един специален проект, който на практика представлява мини оранжерия. Тя е малка, сглобяема и един сет (ще откриете всичко за малките градинари в магазините на BILLA) съдържа всичко, от което имате нужда, за да покажете на своето мъниче чудото на покълналото семенце, появата на стъбълцето и магията на зараждащия се в растението живот.
Босилек или магданоз за салатата? Оставете вашия малък домашен градинар да ги отгледа сам в своята оранжерия (в сета има компост и различни семена) и ще видите колко по-лесно е да го накарате да опита от онези зелени листенца, които мама слага в супата.

И не забравяйте - децата са нашето бъдеще, нека да им покажем, че животът може да бъде вкусен, здравословен и щастлив.

Изображения: Billa