Сърцето ми е чисто, целите ми - възвишени ♥ Мъж със Слънце в ОВЕН

Леонардо да Винчи, Винсент Ван Гог, Йохан Себастиан Бах, Франсиско Гоя, Джакомо Казанова, Ханс Кристиан Андерсен, Рахманинов, Самюел Бекет, Хитлер, Чарли Чаплин, Акира Куросава, Тенеси Уилямс, Серж Генсбург, Франсис Форд Копола 

(Vincent van Gogh, Self-Portrait, 1887, Art Institute of Chicago)

Битките не ме плашат. Аз атакувам директно и съм готов да се състезавам. Нетърпението ми е вродено. За мен всички средства са позволени. Не увъртам нещата и не пипам леко. Хитруването не е в моя стил. Предпочитам да се обясним, да си стиснем ръцете и да продължим. Мъжествен съм, независимо от професията си.

Всичко ме изпълва с ентусиазъм, защото обичам живота. Той е великолепен! Посветил съм се на приключенията и идеалите си като същински рицар в бляскава броня. Аз съм едно добро момче. Сърцето ми е чисто, а целите ми - дори когато са непостижими, възвишени. Горя от желание да се сблъсквам с предизвикателствата в живота, защото непрестанно търся нови територии, които да завладея. Кумирът в детството ми бе смелият, всесилен и чувствителен самотник. Винаги побеждавам с разум и смелост. Само ми дайте възможност да се изявя!

Жизнен по природа, аз съм във вихъра на всяко начинание. Непрестанно ми хрумват идеи, но искам другите да ги реализират. Нямам време, за да изпълня всички свои хрумвания. Не ме смятайте за безотговорен. Старая се да бъда колкото е възможно по-ефективен. Работя и действам бързо и ако това означава да оставя подробностите на другите, нека бъде така. Аз просто си върша работата. Избирам нов подход към нещата и имам свежи идеи за решаване на всеки проблем. 

С хората съм добър и ги въодушевявам с енергия и въображение. Може да съм прекалено амбициозен, но се смятам за пионер и лидер, а хората често трябва да бъдат насърчавани, за да преодолеят смущението си. Каквото и да се случи, аз копнея да видя реализирани всички мои идеи. Ще се боря за това, в което вярвам, дори да е съдено да измина път, изпълнен с трудни препятствия. Има ли пречки за преодоляване - аз съм насреща! Бързо се ядосвам, но и бързо ми минава. След това мога да се смея на нещата, които са ме вбесили. Не съм злобен, но моята импулсивност често ме разгорещява. Знам, че действам прибързано, но се старая да изляза по някакъв начин от затрудненията, в които попадам. Животът е едно невъобразимо приключение. Трябва да умееш да поемаш рискове, за да спечелиш.

Търся жена, която не се страхува да рискува и би се доверила на човек, за когото живота е едно неспирно предизвикателство. Искам тя да бъде дама, да ме поощрява и да не се плаши от всекидневните битки. Не се притеснявам, ако ми създава трудности - ще издържа.

От: „Планетите на  любовта”, М. Дж. Абади, Клодия Бейдър, изд. „Хемус”
Картина: Vincent van Gogh, Self-Portrait, 1887, Art Institute of Chicago, en.wikipedia.org

3603 Преглеждания