Подобно на оживена азиатска улица, Miss Ko е обект на любопитство, както и призив за любопитство.

18

Разположен в епицентъра на Париж, Франция, Miss Ko е енин вълнуващ проект създаден в следствие на сътрудничеството между Philippe Starck и ресторантьора Claude Louzon. Изключителна театрална сцена в резултат от амбициозни цели и страст за култура. Това място отразява дълбоко една сложна за разбиране култура. Miss Ko вдигна летвата на очакванията, що се отнася до общото разбирането за ресторант.

12

Miss Ko е една безлична гола героиня с тяло покрито в мастило. Тя олицетворява един фантастичен свят, където всички хора на изкуството са освободени от рамки и ограничения. И всичко останало в този интериор е приключение и сбор от разнообразието, което съществува в най-бързо развиващите се градове в Азия - забързаност, текстурирани пластове, хаотичност, но и много красота.

А в бара, безкраен слой от екрани показват различни азиатски канали. Боди арт, илюстрация на дракон от Label Dalbin, медиите, ориза и осветлението, всички те са герои в роли на планирано преживяване. Опитът в храната на Miss Ko е правилно поставен в рамките на множество перспективи, за да предложи на своите общо 200 места, разпръснати из бара, суши зоната и в по-интимни кътчета за двама, храна, която е също толкова разнообразна и интензивна, колкото и интериора. Уникални, запомнящи се предложения, които целесъобразно се допълват от оживената заобикалящата среда.

345678101112131415  16

"Това е място на свобода, чувство за хумор, творчество, изкуство, приятелство, откритост. Miss Ko е глътка лудост.", Philippe Starck

"Miss Ko е един фантастичен проект, които ми дава лиценза да приготвям ястия с разнообразни вкусове, които същевременно са леки, по-интензивни и по-ароматни. Те са наистина един ароматен сблъсък, в добрия смисъл, които напълно разрушава стандартите в кулинарията.", Chef Monot

0117