Казват, че домът на човек е неговата крепост, а тези малки домове наистина доказват, че няма значение колко голяма е крепостта - дори пространството да е съвсем незначително, ако се използва правилно, резултатът може да е впечатляващ.

Целта на проекта New Frontier Tiny Homes е да проектира и построи дом спрямо индивидуалните предпочитания на всяка личност и е уникална възможност за всеки да се сдобие с уютно местенце спрямо собствените се естетически критерии и стандарти. Тези жилища са миниатюрни, но съвършено оформени. Изумително добре изработени, с абсолютно иновативни дизайнерски характеристики, не оставят възможност за друго освен за възхищение от крайния резултат.

Независимо дали имате намерение да живеете там или просто да го използвате като крепост, в която да намерите приятно усамотение, със сигурност вътре няма да ви липсва нищо от това, което предлагат средностатистическите апартаменти.

Красивият интериорен дизайн, съчетан с умно използване на пространството, наистина откроява тези къщички на колела и ги прави идеални за всеки, който разбира защо най-изящните парфюми са в най-малките опаковки.

Източник и снимки: thecoolector.com