Гениални илюстрации, описващи нашето съвремие (Част 2)

Илюстратор, дигитален художник, ръководител и координатор на художественото студиото „Aegis" - това са само малка част от квалификациите на Mario Sanchez Nevados . Роден в Барселона и израснал в Мурсия, испанският художник сега живее в Мадрид, където основава международен колектив на художниците от цял свят, които не са могли да станат част от друга група, заради езиковата бариера.

За работата си Mario Sanchez Nevados твърде, че се вдъхновява от артисти като Дейв Маккийн, Рене Магрит, Marcela Bolivar и други. Днес можете да видите неговите невероятни илюстрации върху обложките на десетки групи и изпълнители, сред които Unexpect, Cold Fusion,The Last Relapse и Ashent.

Творбите на Mario са много подробни и внимателно изработени с помощта на комбинация от фото манипулация, дигитална живопис и фотография, докато намирането на негов основен източник на вдъхновение е природата и ежедневието. Изкуството му е зашеметяващо красиво, потопящо в един сюрреалистичен свят, но също така и изобразявайки тъмни, гротескни картини от нашето съвремие.

4

51c547abc3246 p

L0xGs

mario-sanchez-nevado-the-unispired-by-mario-sanchez-nevado

mario-sanchez-nevado5

nevado13

Retransmission-by-Mario-Sanchez-Nevado

 

5389 Преглеждания