Радостта от рисуването на улицата

Leon Keer се учи да рисува, докато проектира големите рекламни пана на Кока-кола и други мултинационални компании из Европа, Съединените щати, Обединеното арабски емирства, Австралия и няколко азиатски страни.

Творбите му обикновено са изпълнени с послания, като например проблема с опазването на околната среда на планетата ни и все по-намаляващата ни възможност да продължим да я обитаваме. Друга любима негова тема е контрастът между красивото и грозното, които имплементира в интересни художествени метафори. Картините му са въплъщение на вечния копнеж по неподправената красота и са изложени в различни холандски и британски художествени галерии.

По време на кариерата си, холандският художник често представя своето изкуство на живо – като упражнява способностите си на улицата и споделя радостта от рисуването с обществеността. В този момент е един от водещите световни артисти в анаморфичното улично изкуство. 3D уличните картини са временни, тъй като са рисувани с тебешир, но понеже са уникални и впечатляващи, образите са споделени чрез социалните медии по целия свят.

Изображения: Leon Keer

7585 Преглеждания