Олег Оприско е талантлив фотограф от Украйна, който създава впечатляващи сюрреалистични портрети на елегантни жени в приказна композиция. Това, което различава Олег от останалите фотографи обаче, е „Old School" методът му на работа.

Оприско използва единствено стар фотоапарат с лента. „Това не може да се постигне по цифров път. Може, но няма да е нито автентично, нито толкова вълнуващо. Преди да направя дадена снимка, аз планирам абсолютно всичко до най-дребния детайл. Да виждаш как всичко, което си направил сам се превръща в нещо красиво е най-голямото удовлетворение за артиста."- споделя Олег.

Ние сме на мнение, че изкуството е уникално, когато е в най-чистата си форма. И този човек го доказва за пореден път!

surreal-photography-oleg-oprisco-13surreal-photography-oleg-oprisco-1surreal-photography-oleg-oprisco-2surreal-photography-oleg-oprisco-3surreal-photography-oleg-oprisco-5surreal-photography-oleg-oprisco-7surreal-photography-oleg-oprisco-8surreal-photography-oleg-oprisco-9surreal-photography-oleg-oprisco-11surreal-photography-oleg-oprisco-14surreal-photography-oleg-oprisco-15surreal-photography-oleg-oprisco-16surreal-photography-oleg-oprisco-17surreal-photography-oleg-oprisco-19surreal-photography-oleg-oprisco-20surreal-photography-oleg-oprisco-21surreal-photography-oleg-oprisco-22