След като изрисуваха цял влак през 2011 година, бразилските братя и легендарни художници на графити Otavio и Gustavo Pandolfo, известни още като Os Gemeos, наскоро вдигнаха летвата още по-високо, в буквален смисъл. В сътрудничество с бразилският национален отбор по футбол, както и с GOL Airlines, те боядисаха боинг 737, който ще превозва футболистите и персонала на отбора по време на световното първенство по футбол.

Известни със своята бърза работа, упражнявана през годините, докато работят по улиците на Сао Пауло, близнаците завършили това монументално парче само за една седмица с помощта на 1200 кутии спрей боя.

В цветовете на отбора, те създадоха уникално произведение на изкуството, което със сигурност ще се превърне в един от най-забележителните образи от предстоящото световно първенство. Отличаващ умело вградени символи на двигателите, около пилотни кабини и гордо показващ колорита на своята нация, след събитието, самолетът ще се превърне в редовна част от флота GOL и ще бъде използван като такъв в продължение на най-малко още две години.

12345678910