Английският скулптор Робин Уайт изработва тези великолепни фигури на жени от неръждаема стомана, но талантът му е толкова огромен, че изглеждат като направени от плът и кръв. Танцуващите феи, борещи се с вятъра, са абсолютни шедьоври, които много бързо се превърнаха в хит сред ценителите.

fantasywire-wire-fairy-sculptures-robin-wight-23fantasywire-wire-fairy-sculptures-robin-wight-1fantasywire-wire-fairy-sculptures-robin-wight-2fantasywire-wire-fairy-sculptures-robin-wight-3fantasywire-wire-fairy-sculptures-robin-wight-4fantasywire-wire-fairy-sculptures-robin-wight-11fantasywire-wire-fairy-sculptures-robin-wight-14fantasywire-wire-fairy-sculptures-robin-wight-19fantasywire-wire-fairy-sculptures-robin-wight-17fantasywire-wire-fairy-sculptures-robin-wight-26

Снимките на летящите приказни създания буквално взривиха Мрежата и предизвикаха небивал фурор. От своя стана пък Уайт с удоволствие разказва до най-малката подробност за метода му на работа и начина, по който са изградени всяка една от скулптурите му. Повече за твореца и работата му може да откриете ТУК.