Забележителна плажна ивица с мек златист пясък, красива природа с уникален климат, съчетаващ планински въздух и морски бриз, ваканционни комплекси, изискани ресторанти с вкусна храна, популярни нощни заведения. Свети Влас е най-бързо развиващият се летен курорт по Черноморието и предпочитано място за семейна почивка на туристи от България и чужбина. Селището, основано в южните дипли на Стара планина от древните траки през II век, днес е модерен и уютен оазис за хората, които обичат комфорта и се отличават с изискан вкус.

В сърцето на Свети Влас е разположен „Диневи Ризорт“, който обединява над 40 жилищни комплекса, вписани в природата като единен архитектурен ансамбъл. Те са вързани помежду си с модерна инфраструктура, с изградени амфитеатър, църква, паркове и детски площадки, медицински и културни центрове, салони за красота, SPA центрове, спортни съоръжения, супермаркети, ресторанти, нощни барове, плажове.

Всека събота и неделя в курорта се провеждат интересни тематични вечери, културни, спортни и развлекателни мероприятия. В открития амфитеатър гостуват театрални формации и музикални групи и точно там от 1-ви до 5-ти юли ще се проведе „Трети фестивал на изкуствата Св. Влас” - входът е свободен за всички гости на морето.

Животът в Свети Влас предлага изобилие от възможности за свободното време и кипи както през деня, така и нощем. Модерното яхтено пристанище „Марина Диневи“ отдавна се е превърнало в една от емблемите на българското Черноморие и е сред най-хитовите места за младите, любопитните, авантюристите и всички, влюбени в морския живот. А какво е портът без впечатляващите бели лодки? Именно тук това лято ще може да наемете и една от най-луксозните яхти под български флаг - Feretti 830, която ще е на разположение за еднодневни и по-дълги чартъри.

Кулинарните предложения на „Марина Диневи” изкушават с рибните специалитети в „Глория Мар”, оригиналните ястия в „Харем Марина”, гръцките вкусотии на „Посейдон”, майсторските стекове в „Роял Грил”, руските блюда в „Мари Ивана”, изисканата обстановка на „Адмирал” и шарената плажна атмосфера на „Ла Веранда” на брега.

Нощният живот на Марината е легендарен. Епицентърът е в Планет Яхт с DJ партита и забавления, и Пиано бар „Ноти”, в който гостуват любими изпълнители. Бар „Ла Плая” на плажа е очарователен с фантастичните си коктейли и романтично настроение.

Горещата точка това лято ще бъде LOFT Beach Bar & Dinner - разположен на самия морски бряг, той идва с амбициозното намерение да задоволи капризите едновременно като дневен Beach клуб с парти-атмосфера и вечерен Chill ресторант.

Другият акцент в курорта Свети Влас е разширението на ресторант „Мармалад“ върху открития басейн на хотел „Палас - Марина Диневи“. Луксозният хотел предлага великолепна гледка към морето, а много наши и чужди знаменитости са се възползвали от любезното гостоприемство и специалното отношение тук.

Дългоочакваното лято в Свети Влас вече започна. Ако сте изкушени от нашите предложения и имате нужда от почивка със стил и свеж коктейл край брега, ние сме точно тук.

Вижте повече на: estates.dinevigroup.ru
Снимки: Dinevi Group

Всичко, което е далеч от морето, е провинция | Цитат на Ърнест Хемингуей