"Това сътрудничество с BMW въплъщава нашите споделени ценности на креативност, технологична иновация и стил.", казва Patrick-Louis Vuitton, ръководител специални поръчки на големия моден бранд Louis Vuitton.

1

"Нашите майстори на Louis Vuitton се радват на предизвикателството на този много специален проект, използвайки своята находчивост и внимание към всеки детайл, за да бъде създаден този набор от луксозни пътни чанти.", добавя той.

2

3

Бъдещите собственици на спортният хибриден автомобил BMW i8 ще пътуват със стил. Би било жалко да имате този автомобил и да пъхнете в багажника старите чанти, когато тръгвате на път. Именно заради това модната къща и нейните майстори на занаята проектират специален тайор багаж, определен изключително за новият модел на BMW, i8.

4

Голям 'Weekender GM i8' модел за багажника, една идея по-малък 'Weekender GM i8' за задната седалка, 'Garment Bag i8' за дрехи и 'Business Case i8' са чантите, които ще бъдат на разположение в избрани магазини Louis Vuitton в световен мащаб, в градове като Мюнхен, Милано, Лондон, Париж, Москва, Дубай, Ню Йорк и Лос Анджелис, които ще се продават от 1 април 2014 година.

5