Създаден като център на летните луксозни приключения, Диневи Ризорт си спечели славата на престижно клубно място за живот и отдих по българското Черноморие. 5-звездният комфорт тук превръща покупката на имот в първокласна инвестиция. Ако мечтаете за втори дом край морето, Свети Влас ви предлага да станете част от Клуба на Диневи Ризорт, погрижили се за високите изисквания на своите скъпи гости и клиенти. Инвестирайки в тези елитни оазиси, печелите 250 слънчеви дни годишно, великолепна плажна ивица и привилегията да обитавате луксозен апартамент в комплекси с напълно изградена инфраструктура.

Разположен на 10 км от общинския център Несебър и на 38 км от международното летище Бургас, Свети Влас е достатъчно близо до предимствата на големия град, но и достатъчно отдалечен от шума, трафика и замърсения въздух на динамичната градска среда.

Свети Влас е гостоприемен и облагодетелстван от мекия климат, съчетал красотите и качествата на морето и планината. Разположено в подножието на южните склонове на Стара планина, живописното градче е защитено от студените северни течения и радва своите гости с прохладни летни вечери край брега. Въздушните течения между морето и планината създават уникален природен феномен, наречен „Роза”, който по естествен път се грижи за чистотата на въздуха. Морският бриз в комбинация с кристално чистия въздух, създават условия за пълноценно балнеолечение и имат положителен ефект върху страдащите от бронхиална астма и други белодробни заболявания. Благоприятният климат е подходящ за целогодишно лечение и престой.

Цялата брегова ивица на Свети Влас се ползва с предимството на юга и представлява естествена Pивиера с чисти и обширни плажове, покрити с фин златист пясък.

Голяма част от апартаментите на Диневи Ризорт са разположени на метри от брега и предлагат панорамна гледка към морето и целия Несебърски залив. Двата нови комплекса „Порто Парадизо” и „Адмирал”, дават възможност за още повече 4 и 5-звездни изживявания. „Адмирал” посреща своите гости целогодишно, разполага с луксозен СПА-център, външен и вътрешен басейн и голяма конферентна зала за делови срещи и събития.

„Долче Вита” 2 продължава да предлага най-комфортните студия и апартаменти в Свети Влас. Те са част от Премиум линията на Диневи Ризорт и са предложение за всички, които търсят по-висока категория настаняване и обслужване. Към тях добавяме и нов луксозен мезонет с две спални и две огромни тераси, разположен в основната сграда с великолепна гледка към плажа, Марината и целия залив. Новообзаведените апартаменти на комплекс „Олимп” с 2 и 3 спални (на 3-та линия) предлагат отлично съотношение между качество и цена.

Комплексите на Диневи Ризорт са с напълно изградена инфраструктура и разполагат с апартаменти с различна квадратура, изпълнени „до ключ“ + паркинг към всеки комплекс. Помислено е за всичко – детски площадки, медицински център, осветени и озеленени търговски улички, бутикови магазини, супермаркети, салони за красота, амфитеатър, изобилие от възможности за спорт и развлечение. Всеки уикенд в курорта се провеждат тематични вечери, артистични и спортни събития. Медицинският център „Д-р Маджуров” в рамките на комплекс „Арена”, денонощно се грижи за здравето на малки и големи. Центърът разполага с рентген, лаборатория и шест специализирани кабинета, включително педиатър. 

На територията на яхтения комплекс са разположени 5-звездният бутиков хотел „Палас“, казиното, модни бутици, както и някои от най-добрите ресторанти по южното ни Черноморие – „Адмирал”, „Глория Мар”, „Харем”, „Посейдон”, „Мармалад”, LOFT и други. Разнообразието от кулинарни вкусове е впечатляващо, а богатият нощен живот привлича популярни личности от артистичния и спортен свят и дава тон на светския ритъм у нас. Булевардът за разходки край плажа и яхтите е любимо място за гостите на града.

Лятото е тук, пътят е към морето, комфортът е във ваши ръце. Инвестицията в Диневи Ризорт в Свети Влас е картата, с която влизате в Клуба на печелившите. Осигурявате си слънчево време, уютен дом на брега, емоции на високи обороти, живот, зареден със стил и приключения. Очакваме ви!

Желаещите да станат част от клуба на Диневи Ризорт могат да разгледат актуални предложения на: estates.dinevigroup.ru

Снимки: Dinevi Group