Слънцето е най-добрият лекар, а каква по-добра терапия за тялото и душата от почивка на морето след тягостната карантина? Летният сезон в Диневи Ризорт в Свети Влас е официално открит и вече посреща първите си гости. В тон със здравните изисквания на Корона кризата, един от най-популярните ни морски курорти гарантира на туристите най-важното – сигурен и безопасен отдих. Обширни златисти плажове, уединение и комфорт в самостоятелни апартаменти, гъвкава ценова политика, медицински център, богата културна програма – менюто на Лято 2020 в Диневи Ризорт – Свети Влас е пълно със здравословни предложения. 

(© Диневи Груп)

(© Диневи Груп)

Лечебният ефект на морето и планината

Облагодетелстван от мекия климат, Свети Влас съчетава изключителните качества на планинския и морски въздух, предлагайки условия за пълноценно балнеолечение. Въздушните течения между морето и южните склонове на Стара Планина създават уникалния природен феномен „Роза”, който по естествен път се грижи за чистотата на въздуха. Комбинацията е с доказано лечебни качества и има положителен ефект върху страдащите от бронхиална астма и други белодробни заболявания. Цялата брегова ивица на Свети Влас се ползва с предимството на юга и представлява естествена Pивиера с чисти и обширни плажове. Съвсем заслужено, това златно райско крайбрежие попада в Топ 20 на най-добрите плажове в света.

В непосредствена близост до Диневи Ризорт започват многобройни живописни екопътеки, подходящи за семеен излет и бягство сред природата. Гледките към Несебърския залив са впечатляващи, а множеството информационни табели упътват туристите към над 30 параклиса, построени по инициатива на местния свещеник с помощта на десетки доброволци. 

(© Диневи Груп)

(© Диневи Груп)

Уединение и комфорт в уютни самостоятелни апартаменти

Гостите на Диневи Ризорт могат да се възползват от уединените и напълно оборудвани самостоятелни апартаменти, идеални за семейна ваканция (с капацитет до 6 човека). Ако предпочитате атмосфера, близка до домашния уют, далеч от шума на големите комплекси, тук разполагате с комфорта и удобствата на истински дом – кухненски бокс, голяма всекидневна и няколко спални помещения. Изцяло обзаведената кухня дава възможност сами да се погрижите за своите закуска, обяд или вечеря, ако се притеснявате да се храните по ресторанти. Обширните зелени площи на затворените комплекси предлагат достатъчно пространство, за да се съблюдават мерките за социална дистанция и осигуряват спокойствие в близост до плажа и марината. 

Гъвкава ценова политика и персонален подход към всеки гост 

Лятото в Свети Влас е гостоприемно за почитателите на морския отдих с разнообразие от възможности за настаняване и услуги. Диневи Ризорт предлага апартаменти на първа, втора и трета линия в различни ценови категории, като трета линия е само на 200 м от брега. Сезон 2020 идва с гъвкава ценова политика, специални оферти и отстъпки за ранни записвания, за по-дългосрочен престой и индивидуален подход към нуждите на всеки гост. При директни резервации, в цената за нощувката влизат 2 шезлонга и чадър, а ако останете за повече от 7 нощувки, ви очаква безплатна разходка с лодка до Несебър.

И тази година бутиковият хотел „Палас“ ще оправдае доверието и очакванията за първокласно преживяване. Внимание към всеки детайл, грижа и специално отношение – това е формулата на успеха на „Палас“, който прилага опита на световните вериги и умело балансира между качество и цена.

Забавления и културни събития

Многобройните ресторанти в Свети Влас остават отворени за всички, които предпочитат да се хранят навън, при спазване на всички хигиенни норми. Детските и спортни площадки очакват своите най-нетърпеливи гости, магазините и супермаркетите работят с непроменено време в услуга на туристите. 

(© Диневи Груп)

Откритата лятна сцена на красивия амфитеатър „Арена“ в Свети Влас и този сезон ще посрещне почитателите на изкуството. На 11 юли зрителите ще могат да видят хитовия спектакъл „Операцията“, на 7 август ще се вихри комедията „Горката Франция“, a Камен Донев ще зарадва гостите на Свети Влас на 18 юли и 22 август. Лятната сцена ще възроди културния живот в региона, като освен отворена платформа за артистични събития, ще затвърди статута си на средище, обединяващо почитателите на добрата музика, поезията, творческите срещи и разговори. 

Лятото в Диневи Ризорт в Свети Влас излезе от карантина. Добре дошли на плажа – нека слънцето бъде ваше лекарство!

(© Диневи Груп)

(© Диневи Груп)

Вижте повече на: www.dinevigroup.bg, www.dineviresort.bg, www.dineviestates.bg
Снимки: Диневи Груп